Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 3 of 4 1 2 3 4
#143752 03/18/2002 2:45 PM
Joined: Oct 2001
Posts: 20
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 20
I'm getting the same message:

Invalid input! One or more items submitted in the form are not in the proper format.

This is the line in the 'Address' field on the browser (IE5):

http://bbs.balsamlake.net/cgi-bin/u...f=10&t=000033&type=perm&submit=Top+Topic

I had sticky topics hacked in before, but then I upgraded to 6.2.1. I rehacked everything (I was pretty careful, but it's still possible that I blew it somewhere) and recopied all the files.

Any ideas?

Dirk

P.S. Uhhh...I feel kinda stupid, but recopying public_top_topic.pl and clearing the cache seems to have fixed it. Maybe p_t_t.pl got corrupted in the FTP upload...

Thanks!


Be bold, and mighty forces will come to your aid -- Basil King
Sponsored Links
#143753 03/18/2002 3:24 PM
Joined: Apr 2001
Posts: 8
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Apr 2001
Posts: 8
Works great! Thanks!!

#143754 03/20/2002 9:20 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 28
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 28
Ok, think I'm missing something or I am doing something incorrectly. (obviously)

I have a semi-blank page once I try to stick a message elsewhere. Sticking works...just one page doesn't. Also, in the CP I seem to be unable to update the vars_wordlets_mod file. I've checked, rechecked and uploaded it several times....

Here's the text that I have...(hope it's ok to post it here.) Is it a chmod issue? If I update with Qasic's wordlet_mod thingee...it works fine, but I can't seem to edit the file, upload it and get the cp to recognize it. Or....(I bet I am missing some line of text in another file that reflects the cp to update the vars_wordlets_mod file?

%vars_wordlets_mods = (
'statistics_days_ago_1' => 'This board was set up',
'statistics_in' => 'in',
'statistics_pntf' => 'Statistics',
'statistics_days_ago_2' => 'days ago.',
'statistics_average_topic' => 'Average Topics per Forum:',
'hit_colum' => 'View's',
'statistics_total_posts' => 'Total Posts:',
'statistics_posts_per_day' => 'Posts per Day:',
'statistics_on' => 'on',
'statistics_total_forums' => 'Total Forums:',
'statistics_monthly_hits' => 'Page Views',
'statistics_featured_member' => 'Featured member is',
'statistics_header' => 'Statistics',
'statistics_average_member_posts' => 'Average Posts per Member:',
'statistics_pageviews' => 'Total Page Views:',
'statistics_newest_member' => 'Last member to register is',
'statistics_total_members' => 'Total Members:',
'statistics_last_post_by' => 'Last post by',
'statistics_average_posts' => 'Average Posts per Forum:',
'statistics_at' => 'at',
'statistics_topics_per_day' => 'Topics per Day:',
'statistics_total_topics' => 'Total Topics:'
'sticky_threads_title' => 'Sticky',
'sticky_threads_detop' => 'Your topic has been de-topped.',
'sticky_threads_top' => 'Your topic has been topped.',
'sticky_threads_top_thread' => 'Top Topic',
'sticky_threads_detop_thread' => 'De-Top Topic',
'sticky_threads_top_perm' => 'Permanetly (until de-topped) top topic.',
'sticky_threads_top_temp' => 'Temporarily (until next post) top topic.',
'sticky_threads_explained' => 'You may either top the topic Permanently, in which case it will be marked as a topped thread and remain at the top of the forum listing until it is de-topped. Or you may top it Temporarily, in which case it will act as if someone just replied to it and be bumped to the top of the forum listing only until the next post is made (note: the date on the thread will not change).',
);

1;

Humble thanks for your help!
Regards,
Helen

http://www.dimhorizon.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi

Ohhh...one more thing...I lost the Statistics tag on the main page in the process....any clue which file I've flat out messed up?

#143755 03/20/2002 9:37 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
this is your problem:
quote:
'hit_colum' => 'View's',
take out the ' in the middle there, single quotes are used as delimiters and having one in the text will cause the vars_wordlets_mods.cgi file to not be read.

the statistics header is gone because of the vars_wordlets_mods.cgi problem, it will return when thats fixed.

#143756 03/20/2002 11:26 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 28
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 28
Ok...changed vars_wordlet_mods.cgi to:

'hit_colum' => 'Views',

cleared the cache...
tried to update wordlets, but problem is still there...site still doesn't show the vars_wordlet_mods.cgi

Will try again tomorrow and restore to before I installed the hack. Then try to install the hack again.

Sponsored Links
#143757 03/20/2002 11:54 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
in cp.cgi it may have had you add a section with this text in it:

Code
[/code]which should have been 

[code]

#143758 03/21/2002 1:20 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 117
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 117
Just curious

When we prune messages, will it also prune the sticky threads it they are too old?

#143759 03/21/2002 2:36 AM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
sticky threads arent treated as sticky threads when you prune them, so yes you have to be carefull not to prune them.

#143760 03/21/2002 11:37 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 28
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 28
hmmm...
Restored my ubb to pre-sticky threads hack...
vars_wordlets_mods.cgi works a-ok... (both calendar and statistics hack work great!)

Rehacked the files to include sticky threads hack...then the same problem happens as before. (wordlets_mods not being recognized)

When I did the calendar hack and the statistics hack, I thought I put something in one of the files to have it recognize the newest wordlets. (Does this make sense? I'm not a programmer)

Any clue which file/s this is in? I'm going to search...but hey...this isn't my gift guys! I can do artwork...but remembering all the nuances of this is quite mind-boggling to me! *grins*

Also, if we already have the vars_wordlets_mods.cgi installed and have to update it manually....the txt file within the sticky post hack should be modified to reflect the correct text...Or am I wrong?
Code
[/code][code]
Also, I didn't modify the cp.cgi....(for this hack) Could you explain your earlier post?

quote:
in cp.cgi it may have had you add a section with this text in it:

code:
--------------------------------------------------------------------------------

wordlets_mod

--------------------------------------------------------------------------------

which should have been

code:
--------------------------------------------------------------------------------

wordlets_mods

--------------------------------------------------------------------------------


Thanks again...
Helen
http://www.dimhorizon.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi

(added some carriage returns to the code to reduce the width of this post)

#143761 03/21/2002 3:05 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
cp.cgi should have been modified when you did the mod wordlets hack. without sticky threads, can you edit the modification wordlets in the cp?

also it doesnt matter if the format of the wordlets you add match the rest, when you update from the cp it will change them all to be the same format as other vars files.

Sponsored Links
#143762 03/21/2002 4:19 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 28
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 28
jordo,
I used Qasic's cgi update for updating wordlets for 6.2+ Qasics 6.2 Wordlets Mod for Dummies *grins*

So...since my other hacks (statistics, hits, calendar)worked, I assume, it updated the cp.cgi correctly. (I didn't manually update wordlets...couldn't it to work..so I used Qasics.)

YES, I can update "Control Panel Wordlets" and "Modification Wordlets List" before I add the sticky threads hack, but not after. (Though, the only problem I had was with the Modification Wordlets List update function in the control panel. And this was after I installed the sticky threads hack.)

Hope this helps!
Helen
http://www.dimhorizon.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi

#143763 03/21/2002 5:07 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
well i would say try adding it again carefully. it sounds like you had installed everything correctly except in that file - perhaps something was pasted in wrong.
also, it looks like you were able to update the wordlets once before they stopped working. so perhaps you added a character (such as ', though that shouldn't break it) that "broke" the file.

#143764 03/21/2002 8:08 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 644
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 644
I've been running Sticky Threads mod since I saw the first version.

Recently, well last month, I moved on up to UBB 6.2.1 and put the then latest sticky threads on it. I didn't update to 1.6 version of Sticky Threads when it was updated, since, well hey everything was working, why temp fate? wink

ANYWHO... I had noticed something odd in that based on the age of the Sticky'd thread, new posts don't show up on the forum page, if your "show topics" setting is set to show posts newer than the last reply to the "sticky'd" thread.

WIERD. laugh

So, any suggestions there Jordo? Or am I unique in this particular problem?

I know it's kind of confusing, but I can't think of a better way to explain it...

Here's an example on my board.

Forum with sticky thread

You'll see the problem even if you are a Guest. Make sure to set your "show topics" setting to 10 days, it works fine if it's higher, because the last reply to that sticky thread was on 2/28/02.

Looking forward to hearing any suggestions. smile

~Z

#143765 03/21/2002 9:21 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Zackary - try this and let me know if it fixes it:

in ubb_forum.cgi, replace:
Code
[/code]with:
[code]

#143766 03/22/2002 8:49 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 644
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 644
Woohoo!! Right on Jordo! U da man. laugh

Appears to be working like a charm now.

Thanks much!

So was this unique to me, or will this happen to everyone? Just curious. laugh

Thanks again!

~Z

#143767 03/22/2002 4:27 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
it will affect everyone, but its fixed in the zip.

#143768 03/24/2002 6:17 AM
Joined: Dec 2001
Posts: 2
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Dec 2001
Posts: 2
Ignore this posting - three minutes after posting I found the solution, which as I'd predicted involved me being stupid! Move along now.. nothing to see...

#143769 03/25/2002 5:13 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 147
Member
Member
Offline
Joined: Jan 2002
Posts: 147
Link is dead, anyone have it uploaded somewhere else laugh

~Speedy~


~Your Super Speedy Member!~
AIM: zXzXMikeXzXz
MSN: [email protected]
Email: [email protected]
#143770 03/25/2002 6:20 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
link fixed.

#143771 03/26/2002 2:58 PM
Joined: Mar 2002
Posts: 23
nac Offline
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Mar 2002
Posts: 23
gr8 hack. smile

#143772 03/28/2002 2:48 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
LK Offline
Admin / Code Breaker
Admin / Code Breaker
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
Maybe someone has already posted it, but I suggest to add a default image URL if it's not set in the CP, to add a Wordlet for "Topic Bumped" and to move back to the topic. And XHTML: ubb_topic_maint.cgi has "&" instead of ";". public_top_topic.pl has "RADIO" instead of "radio" and "CHECKED" instead of 'checked="checked"'

And how about white images:
[Linked Image] [Linked Image]

#143773 04/02/2002 4:16 PM
Joined: Apr 2001
Posts: 17
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Apr 2001
Posts: 17
link isnt working for me

#143774 04/02/2002 5:27 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
thanks for the suggestions LK, all done, though your images are missing. tipsy

i was under the impression that the case of the values do not matter for XHTML purposes? that only the field name does. its so hard to break my pinky of its habit of pressing the shift key when i type html smile

#143775 04/03/2002 1:59 PM
Joined: Apr 2001
Posts: 17
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Apr 2001
Posts: 17
quote:
########===================
########in cp_styles.cgi :
########===================

########after:

ubbcode_list_end ubbcode_image

########add:

top_thread detop_thread

In my cp_styles.cgi, i can't find ubbcode_listend ubbcode_image anywhere.

This is an upgrade forum, and I used to have stickies on my 6.1 version, would that have anything to do with this?

Thanks!

#143776 04/03/2002 2:15 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
should be right there in the big chunk right at the top of the file...

#143777 04/03/2002 2:27 PM
Joined: Apr 2001
Posts: 17
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Apr 2001
Posts: 17
quote:
# Control Panel - Routines for setting, managing styles

sub set_new_template {
local ($LastOne, $j, $lastnum);
local (*FILE);

# assign number to template
my @temps = &OpenFileAsArray("$vars_config{VariablesPath}/vars_style_sets.cgi");
my @reverseit = reverse(@temps);
$LastOne = $reverseit[0];
chomp($LastOne);
($j, $lastnum) = split (/|^|/, $LastOne);
$ThisTemplateNumber = $lastnum + 1;

# set/clean the vars ------------
my $Header = &SmallClean($in{Header});
my $Footer = &SmallClean($in{Footer});
my $HeaderInsert = &SmallClean($in{HeaderInsert});
my $html_extra = &SmallClean($in{html_extra});
my $body_extra = &SmallClean($in{body_extra});
my $language_meta = &SmallClean($in{language_meta});

# limit/eliminate/convert returns in some fields
$HeaderInsert = &LimitReturns($HeaderInsert);
$Header = &LimitReturns($Header);
$Footer = &LimitReturns($Footer);
$html_extra = &EliminateReturns($html_extra);
$body_extra = &EliminateReturns($body_extra);
$language_meta = &EliminateReturns($language_meta);

$CurrentTab = qq%$vars_wordlets_cp{style_settings}%;
&CPHeader;
&CPFooter;

#validate
my @ValidateArray = ("BGColor", "TextColor", "LinkColor", "ActiveLinkColor", "VisitedLinkColor", "TableStripTextColor", "TableColorStrip", "TimeColor", "AltColumnColor1", "AltColumnColor2", "CategoryStripColor", "CategoryStripTextColor", "CopyrightTextColor", "BBTitleFontColor", "FontFace", "TableWidth", "TextSize", "FDTextSize", "BBTitle", "BBTopic", "BBReply", "profilegif", "mailgif", "edit_icon", "reply_with_quote_icon", "homepage_icon", "forum_summ_on", "forum_summ_off", "TemplateName", "new_topic_folder", "old_topic_folder", "hot_new_topic_folder", "hot_old_topic_folder", "ubb_friend", "old_locked_folder", "hr_color", "TableBorderColor", "table_border_display", "new_locked_folder", "open_topic", "close_topic", "ubb_friend_mini", "move_topic", "delete_topic", "prev_topic", "next_topic", "user_ratings_1", "user_ratings_2", "user_ratings_3", "user_ratings_4", "user_ratings_5", "search_graphic", "priv_message");
&Validate(@ValidateArray);

this is the first parts of my cp.styles.cgi.. frown

#143778 04/03/2002 3:12 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 63
Member
Member
Offline
Joined: Jan 2002
Posts: 63
hello i installed this manually and everything worked right (until) i tried to top a topic this is the error i got. [CODE]Sorry, UBB has encountered an unexpected, fatal error. This error is extremely abnormal. Please contact the board administration. The error text is:

  • Can't open '/usr/home/web/m/mythikal/cgi-bin/Members/sticky/2.cgi'.

    I was unable to find that file or directory. Please check the paths.

    The exact error returned by the operating system is:
    No such file or directory

now evedentally this is something that has to do with path names and where something is. i am figureing that i did something wrong.
and just need to know which file i might have messed it up on.

hello again i just rechecked to make sure it does not work and have a little bit of a good start.
1. when i temp top-topic whatever topic it works.
2.it just gives me that error when i try to permenently top-topic the topic.

#143779 04/05/2002 9:27 AM
Joined: Jan 2002
Posts: 63
Member
Member
Offline
Joined: Jan 2002
Posts: 63
does anyone have a answer to this small but albiet annoying problem.
thanks.

#143780 04/05/2002 2:08 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
deathdealer - go into your members dir and make sure there is a dir named "sticky". if there is chmod it to 777, if there isnt, make one and chmod it to 777.

#143781 04/05/2002 2:22 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
LK Offline
Admin / Code Breaker
Admin / Code Breaker
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
quote:
Originally posted by jordo:
thanks for the suggestions LK, all done, though your images are missing. tipsy

i was under the impression that the case of the values do not matter for XHTML purposes? that only the field name does. its so hard to break my pinky of its habit of pressing the shift key when i type html smile

Static values, such as checked="checked" and type="radio", have to be lowercased. However, the values you choose, such as value="Testing Something", can be uppercased.

BTW, I think the images are fine tipsy

#143782 04/06/2002 1:42 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 63
Member
Member
Offline
Joined: Jan 2002
Posts: 63
thanks alot jordo.

#143783 04/08/2002 9:09 PM
Joined: Sep 2001
Posts: 30
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Sep 2001
Posts: 30
One teensy problem. Just a bug really. On the page you get after you choose to top the topic I only see 2 radial buttons and the submit button very small, no text or other instructions. It seems to work fine otherwise. I can top and de-top any topic.

Where should I be looking?

#143784 04/08/2002 11:52 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Moderator / Developer
Moderator / Developer
Offline
Joined: Aug 2000
Posts: 874
Galactic - check that the modifications wordlets hack was installed correctly.

#143785 04/10/2002 7:00 PM
Joined: Sep 2001
Posts: 30
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Sep 2001
Posts: 30
Thanks Jordo, seems that the wordlets mod didn't take hold all the way. Fixed the missing stuff and Walla. there it is.

Thanks again.

#143786 04/17/2002 3:59 AM
Joined: Aug 2001
Posts: 7
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Aug 2001
Posts: 7
The link to download this hack isn't working.
somebody can upload it again?

#143787 04/17/2002 10:49 AM
Joined: Sep 2001
Posts: 30
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Sep 2001
Posts: 30
Has anyone tried this out on the newest beta 6.3.x? and if so does it work?

Thanks.

#143788 04/23/2002 2:27 PM
Joined: May 2001
Posts: 186
Member
Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 186
Yep, works fine in 6.3.0 Beta 1.

All lines with "unlink" have changed slightly, but you should have no problem to find these.

#143789 04/24/2002 1:36 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 63
Member
Member
Offline
Joined: Jan 2002
Posts: 63
hello im reinstalling this in a earlier version 6.2.0 to be presice and got this for a error.
FYI
I don't know what template 'public_top_topic' is
which template should i look for to correct this or is this a simple this as i did'nt chmod a template??
thanks for any help.

nvm this question shocked it seems as i did'nt upload the public top topic.pl can anyone say doh!!!!

#143790 04/24/2002 1:43 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 63
Member
Member
Offline
Joined: Jan 2002
Posts: 63
and for the person who said that the link is down use this for the link.
stickythreads vers 6.2x from jordo designs

#143791 04/27/2002 11:09 AM
Joined: Jul 2001
Posts: 808
Coder
Coder
Joined: Jul 2001
Posts: 808
this link is down too

Page 3 of 4 1 2 3 4

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
Bill B
Bill B
Issaquah, WA
Posts: 87
Joined: December 2001
Forum Statistics
Forums63
Topics37,574
Posts293,926
Members13,850
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,833
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
Top Likes Received
isaac 82
Gizmo 20
Brett 7
WebGuy 2
Morgan 2
Top Likes Received (30 Days)
None yet
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2024 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Preview build 20240506)