Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 4 1 2 3 4
#142697 01/29/2002 3:43 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Modification Name: UBBNews 2.3a
Description: Allows you to use SSI to post news via a forum.
Whats to Come?
Whatever you want. Post some suggestions here.
Changes since 2.2.2: Bug Fixes, major, template fixes and tweaks. Version 3 is in devel and will be coming soon. Upload ubbnews.cgi and public_ubbnews.pl

Updated 4-28-2002

Only update if you're having problems with STYLES from version 2.3.
Download Now

Sponsored Links
#142698 01/29/2002 3:54 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
Grazi, will give it a shot smile

Suggestion, a drop-down for posting icons/avatars in the announcements forum, something like slash-dot does....


- Allen wavey
- What Drives You?
#142699 01/29/2002 4:37 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Good idea, and simple too. smile
Thanks dubba A.

#142700 01/30/2002 7:10 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Moderator
Moderator
Offline
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
The graemlins aren't working for me.

http://www.ivegeta.com/

I only modified the output of public_ubbnews.pl and that's it.

#142701 01/30/2002 7:21 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Uh, make sure you uploaded public_ubbnews.pl and that base href is still there.

Sponsored Links
#142702 01/30/2002 8:50 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Moderator
Moderator
Offline
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
where do i edit the base href?

#142703 01/31/2002 10:47 PM
Joined: May 2001
Posts: 24
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 24
Most everything works great. Exept when I attempted to post a numbered list.

It removed the numbers and replaced them with regular bullets.

#142704 02/01/2002 12:32 PM
Joined: May 2001
Posts: 24
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 24
quote:
Originally posted by Casper:
Most everything works great. Exept when I attempted to post a numbered list.

It removed the numbers and replaced them with regular bullets.

I take that back. It is happening on all my lists. It is also changeing the colors of the list.

#142705 02/01/2002 1:21 PM
Joined: Oct 2001
Posts: 102
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 102
Ok, I've never worked with SSI calls before. I've installed the news hack and the control panel portion is working. Now, how do I get it to call the file up when the board loads??

Never mind, I figured it out. Only, I had to change the ssi call to this:



The install docs had it as follows:



Without the slash in front of the 'cgi-bin' portion it would not run...????

#142706 02/02/2002 9:29 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
base href is in public_ubbnews and is there already. Reupload it and clear the cache.

I dont know about the lists. Let me check.

Sponsored Links
#142707 02/02/2002 10:46 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Moderator
Moderator
Offline
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Found it! Guess i accidentally pasted over it without looking shocked

Vielen Dank!!

#142708 02/02/2002 10:55 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Zip file has been updated. This fixed its inability to use strict, and some fixes for problems when updating the ubb, the main page goes blank sometimes. This may fix that.

I want template submissions! If you can make some email me, [email protected]. You'll get credit. Thanks!

#142709 02/03/2002 9:09 AM
Joined: May 2001
Posts: 24
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 24
quote:
I take that back. It is happening on all my lists. It is also changeing the colors of the list.
I found it. A style sheet has a definition of the colors for lists. Oops. frown

#142710 02/03/2002 12:39 PM
Joined: Oct 2001
Posts: 102
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 102
I have it up and running, however, it's not updating the messages when you reload the page. It hasn't put up any new messages since Friday, the 1st. I even recreated the news file and it still will not grab any messages newer than 2/1/02...?????

#142711 02/04/2002 9:08 AM
Joined: Oct 2001
Posts: 102
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 102
Ok, an update. Completely redid everything and it's working fine now. Great Hack! It's picking up the new messages as they are posted, etc. laugh

#142712 02/05/2002 11:02 AM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
bump...

#142713 02/05/2002 8:59 PM
Joined: Oct 2001
Posts: 7
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 7
Wahhh! The news hack changed premissions on some cache files, and now i'm locked out of all of the fourms that were cached there!!

quote:
Sorry, UBB has encountered an unexpected, fatal error. This error is extremely abnormal. Please contact the board administration. The error text is:

Can't open 'C:/WWW/Sipahigil/josh/ubb/ubb/cache-VWNEKCVR/ubb_files/forums/Forum3/000002.cgi'.

Permission was denied - please ask the administrator to check the permissions on that file/directory!

The exact error returned by the operating system is:
Permission denied

Here is the backtrace:

Backtrace: ubb_lib_filehandle.cgi:301 -> sub UBB::FileHandle::tracer
Backtrace: ubb_lib_filehandle.cgi:393 -> sub UBB::FileHandle::_open
Backtrace: ubb_lib_filehandle.cgi:61 -> sub UBB::FileHandle::_open_file
Backtrace: ubb_lib_filehandler.cgi:119 -> sub UBB::FileHandle::new
Backtrace: ubb_lib_files.cgi:527 -> sub UBB::FileHandler::open
Backtrace: ubb_lib_posting.cgi:1348 -> sub main::WriteFileAsString
Backtrace: ubb_get_topic.cgi:81 -> sub main::create_topic
Backtrace: ultimatebb.cgi:703 -> sub main::get_topic


Help @.@

#142714 02/06/2002 1:25 AM
Joined: May 2001
Posts: 180
Member
Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 180
Hi there,

I have a problem with my UBBNews Session. I don´t know if it´s this one, because I integrated it 8 month ago and forgot to notice the numbers laugh

Look here, it now sais :

http://www.forumdeluxx.com/cgi-bin/ubb/ubbnews.cgi?ns_id=1

Can't locate /homepages/45/d32051836/htdocs/cgi-bin/ubb/ubbnews/vars_ubbnews_1.cgi in @INC (@INC contains: /homepages/45/d32051836/htdocs/cgi-bin/ubb /usr/lib/perl5/5.00502/i586-linux /usr/lib/perl5/5.00502 /usr/lib/perl5/site_perl/5.005/i586-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.005 .) at /homepages/45/d32051836/htdocs/cgi-bin/ubb/ubbnews.cgi line 793.

Any ideas ?

Thanks for your help !

Dennis


Regards Dennis Bode
-----------------------------
Webmaster of Hardwareluxx.com
#142715 02/06/2002 1:27 AM
Joined: May 2001
Posts: 180
Member
Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 180
IT WORKS IT WORKS :-)

(Well, interesting what you find if you look in line 784 and just copy the missing files...)


Regards Dennis Bode
-----------------------------
Webmaster of Hardwareluxx.com
#142716 02/06/2002 2:20 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Member
Member
Offline
Joined: Dec 2000
Posts: 52
What does it mean when it keeps telling you. I didn't complete each field i didn't complete ubb news. Now i filled in everything checked everything and it still says that

#142717 02/06/2002 2:46 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Maybe this ISN'T production code if this is real bugs.

Trucker: Make sure you created a ubbnews directory in your cgi directory and set permissions properly (777, all read/write/execute)

dbode: Permissions problem I wager.

Narcoleptic: Surely not this hack that did that. Reset permissions on your noncgi directory.

#142718 02/06/2002 2:54 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Zip file updated. Now adds the header insert, fixed some minor quirks and stuff. Upload both ubbnews and public_ubbnews.pl to the proper directories.

#142719 02/06/2002 3:39 PM
Joined: Oct 2001
Posts: 102
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 102
I completely redid the hack and now it's working just fine. I must have missed something originally when I installed it. Oh well, it's working just as I had hoped.

If you wish to see it: Truckers Road

#142720 02/06/2002 5:10 PM
Joined: Oct 2001
Posts: 7
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 7
I turned it off then about five minutes later the directory had the prober premissions again. It's currently on and working perfectly. Excellent hack!

#142721 02/06/2002 9:58 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Good to know. smile

#142722 02/07/2002 6:59 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Member
Member
Offline
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Greg you totally ignored my whole question

#142723 02/08/2002 2:39 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Member
Member
Offline
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Since Greg isn't paying attention can someone else tell me what exactly you put. I must be missing something?

#142724 02/08/2002 2:58 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
I cant help you if you dont give me more information on the problem.

#142725 02/09/2002 5:00 AM
Joined: May 2001
Posts: 34
Member
Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 34
Sorry....wrong thread.....

#142726 02/09/2002 12:33 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Member
Member
Offline
Joined: Dec 2000
Posts: 52
I need to know what is the proper way to post the Forums in this section
(News Forums:
Specify the forums you want to grab topics from. ( separate them with spaces ) )
Whenever i do it it says i didn't specify the correct forum. Eventhough i used the exact forum name case sensitive.

#142727 02/09/2002 6:46 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 11
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 11
You should use the forum number, not name.

#142728 02/09/2002 11:32 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
use the numbers.

#142729 02/12/2002 3:18 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Member
Member
Offline
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Ok so i put (Forum 1) then

#142730 02/12/2002 3:59 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
no, just 1.

#142731 02/12/2002 10:18 PM
Joined: Feb 2002
Posts: 18
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Feb 2002
Posts: 18
Hi,
I follow the instruction and everything is fine. Except when i go to the control panel and select the Advance UBBNews, I got the error saying that i don't have the permission to access this area. I can access all other options accept this. Did I set wrong permission on some file/dir??

#142732 02/13/2002 12:59 AM
Joined: Feb 2002
Posts: 18
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Feb 2002
Posts: 18
Never mind, I got the Control Panel working. Ok, so everything works ok. Then, how do I use the SSI call? What's SSI and how do I use it?

Thanks

#142733 02/13/2002 12:34 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 159
Member
Member
Offline
Joined: Sep 2000
Posts: 159
I have the same control panel error. Could you please tell me how you fixed it?

#142734 02/15/2002 11:20 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Member
Member
Offline
Joined: Dec 2000
Posts: 52
Unable to create a new configuration file: No such file or directory at /www/gamenexus2k/cgi-bin1/cp_ubbnews.cgi line 109.

What did i do to cause this error or did i leave something out i'm not noticing? confused

#142735 02/20/2002 9:34 AM
Joined: Sep 2000
Posts: 159
Member
Member
Offline
Joined: Sep 2000
Posts: 159
quote:
Originally posted by Quackie:
Hi,
I follow the instruction and everything is fine. Except when i go to the control panel and select the Advance UBBNews, I got the error saying that i don't have the permission to access this area. I can access all other options accept this. Did I set wrong permission on some file/dir??

Is there someone who could please tell me how to fix this error because it happened to me too. Thanks so much!

#142736 02/20/2002 10:00 AM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Fixed an error in the readme. Redo cp_common.pl.

Page 1 of 4 1 2 3 4

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
Bill B
Bill B
Issaquah, WA
Posts: 87
Joined: December 2001
Forum Statistics
Forums63
Topics37,573
Posts293,925
Members13,849
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,833
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
Top Likes Received
isaac 82
Gizmo 20
Brett 7
WebGuy 2
Morgan 2
Top Likes Received (30 Days)
None yet
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2024 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Preview build 20240506)