Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 2 of 4 1 2 3 4
#153585 07/05/2002 5:15 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 50
O
Orb Offline
Member
Offline
Member
O
Joined: Dec 2000
Posts: 50
thanks for this i apreciate it
but im getting this error when i try and set a semiadmin or a megamod

cp_megamods.cgi: syntax error at /home/sites/site4/web/ubb6.3/cgi-bin/cp_megamods.cgi line 44, near ""1;n";"

Sponsored Links
#153586 07/05/2002 6:06 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
B
Brett Offline OP
Moderator
OP Offline
Moderator
B
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
opps, ok should be fixed.

Zip file updated. Orb, just reupload cp_megamods.cgi.

#153587 07/05/2002 6:29 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 50
O
Orb Offline
Member
Offline
Member
O
Joined: Dec 2000
Posts: 50
yups that fixed the megamods
semiadmins gives no errors but it doesnt write anything if you go back and look theres no semiadmins set

#153588 07/06/2002 6:46 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
B
Brett Offline OP
Moderator
OP Offline
Moderator
B
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Oh, jeez idiot me shocked

Orb, in cp_megamods.cgi
[code][/code]Zip file updated with the fix. I don't see any further errors. Sorry about that.

#153589 07/07/2002 5:23 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 50
O
Orb Offline
Member
Offline
Member
O
Joined: Dec 2000
Posts: 50
thanks again for the work on this
it sets semi admins now but i can only set one if i set another it removes the first one i set

Sponsored Links
#153590 07/09/2002 5:04 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 451
O
Spotlight Runner-Up
Offline
Spotlight Runner-Up
O
Joined: Mar 2002
Posts: 451
We've hit a problem with MegaMods so it's not 100% bug free yet.

When i revoke an Admin or a Mod, the MegaMods also get revoked (this doesn't happen every time, only occasionally). There is obviously a caching problem somewhere, or rebuilding member stats or something along the lines of it.. I'll have a look at some of the coding tonight and see if I can come up with anything. Just thought I would report the problem.

#153591 07/09/2002 12:10 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
B
Brett Offline OP
Moderator
OP Offline
Moderator
B
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Zip File updated with some cleaned up coding that i was using from that semiadmin thing. Maybe this'll help.

#153592 07/14/2002 3:27 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 451
O
Spotlight Runner-Up
Offline
Spotlight Runner-Up
O
Joined: Mar 2002
Posts: 451
Will i have to re-hack all files, certain files or just upload updated files contained in the zip?

#153593 07/15/2002 9:45 AM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
B
Brett Offline OP
Moderator
OP Offline
Moderator
B
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Just upload the files, the hacking is the same.

#153594 08/07/2002 3:20 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 326
M
Member
Offline
Member
M
Joined: Mar 2001
Posts: 326
Does this work with v6.3.1?

Sponsored Links
#153595 08/07/2002 11:52 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 30
V
Member
Offline
Member
V
Joined: Mar 2001
Posts: 30
can someone please tell me how to add more mods in the cp pannel please !!! 7 isnt enough for me !!! i have 11 mods frown

what files do i need to rehack and what code do i put in tnx ???

#153596 08/07/2002 12:21 PM
Joined: Nov 2001
Posts: 745
R
Admin Emeritus
Offline
Admin Emeritus
R
Joined: Nov 2001
Posts: 745
Quote
quote:
Originally posted by ViRuS2k:
can someone please tell me how to add more mods in the cp pannel please !!! 7 isnt enough for me !!! i have 11 mods frown

what files do i need to rehack and what code do i put in tnx ???
There is another hack for this. Search this forum for 8 mod and you should be surprised

#153597 08/08/2002 1:36 AM
Joined: May 2001
Posts: 6,708
Member
Offline
Member
Joined: May 2001
Posts: 6,708
Quote
quote:
Originally posted by mark99:
Does this work with v6.3.1?
It should, may be a few tiny code changes but you can figure those out yourself with partial searching.

#153598 08/08/2002 4:24 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 326
M
Member
Offline
Member
M
Joined: Mar 2001
Posts: 326
Found a bug and a few instruction problems, so I'll note them down to save you some time:

1) If you make a member a MegaMod and then authorize them to access a private forum, this turns them back into an ordinary member. Can be fixed by updating the CP MegaMods list a second time, just tedious.

2) The list of files to be edited in your instructions is missing a ton, it should be:

CGI-BIN:
cp.cgi
cp_forums.cgi
ubb_lib.cgi
ubb_lib_posting.cgi
ubb_lib_secgroups.cgi
ubb_new_reply.cgi
ubb_new_topic.cgi
ubb_pm.cgi
ubb_pntf.cgi
ubb_poll.cgi
ubb_profile.cgi
vars_worldslets_cp.cgi (no need for vars_worldlets.cgi to be listed, not edited)

Templates:
cp_common.pl
cp_user_titles.pl
cp_vars_avatar.pl

3) You should also try to fix some of the first 50% of instructions, which seem to have line breaks and could cause problems for those less familiar with UBB HAcking.

Otherwise all is fine, hope that's of some help.

#153599 08/09/2002 6:59 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
B
Brett Offline OP
Moderator
OP Offline
Moderator
B
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Alrighty, just updated zip to 6.3.1 standings to match it's new stylesheet, and wordletized everything.

mark99, do this fix for your problem #1:
Quote
quote:

in cp_users.cgi

###FIND:

# prepare forum permissions array, if not an admin
if ($user_profile[8] ne "Administrator") {

###REPLACE WITH:

# prepare forum permissions array, if not an admin
if ($user_profile[8] eq 'Administrator' | 'MegaModerator') {

#153600 08/11/2002 3:23 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 326
M
Member
Offline
Member
M
Joined: Mar 2001
Posts: 326
Now I've got a new bug (might of been there before the above change, not sure).

While all my forums normal Mods are listed as such in the Control Panel, now on their profiles it only shows they normal 'Custom Title' and no 'Moderator' tag.

#153601 08/11/2002 2:37 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
B
Brett Offline OP
Moderator
OP Offline
Moderator
B
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Does everyother status(including megamods) show the correct status?

#153602 08/12/2002 2:06 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 326
M
Member
Offline
Member
M
Joined: Mar 2001
Posts: 326
Seems to, only mods appear to have the problem, although for some reason one of my 8 mods shows the normal 'Moderator' title just fine, yet the rest have reverted back to the standard 'Custom Titles' by post count.

They're still mods, it just doesn't show.

#153603 08/12/2002 7:42 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
I get an error that says...

Code
syntax error at /usr/local/psa/home/vhosts/netwerkin.com/httpdocs/noncgi/Templates/cp_vars_megamods.pl line 16, near "// chomp"

syntax error at /usr/local/psa/home/vhosts/netwerkin.com/httpdocs/noncgi/Templates/cp_vars_megamods.pl line 20, near "}"
It seems odd since that is the file you included in the zip, I didn't edit it.

#153604 08/13/2002 4:48 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 451
O
Spotlight Runner-Up
Offline
Spotlight Runner-Up
O
Joined: Mar 2002
Posts: 451
Ok, with a few bug fixes of my own I've nearly got it working on 6.3.1.. I have one last problem in the MegaModerator settings with permissions.. When I set MegaMods it works fine, I re-enter the settings and I get the following error:

Quote
quote:
You do not have permission to access this area.

» Use your browser's back button to return.
.

I re-enter the MegaModerator settings again none of the MegaMods I set are there..
Any ideas..? help

#153605 08/13/2002 7:10 AM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
I was able to get past the error if I commented that line out but I have the same problem. after I set the megamods only 1 stays, and thats the second one in the top row. If I only set one then it seems fine (haven't gone far enough to see if he can mod) but if I set more than one then it get's messed up.

The vars_megamods.cgi contains this if I set only one...

Quote
code:
Code
$Megamoderator = "00000001";

But it contains this if I set more than one...

code:
[qb]
Code
$Megamoderator = "||^||00000012";
[/qb]
Remember that I had to comment out this line in cp_vars_megamod.pl to even be able to set the megamods.

Code
// chomp, chomp, chomp

#153606 08/13/2002 7:21 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 451
O
Spotlight Runner-Up
Offline
Spotlight Runner-Up
O
Joined: Mar 2002
Posts: 451
Heh.. TheX beat me to my lame fix.. laugh

#153607 08/13/2002 7:28 AM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
Mine didn't work...I was just putting your profile fix in.

Edit: I put the code in that you posted for the profile file and I still only get the same conditions I posted above.

#153608 08/13/2002 7:36 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 451
O
Spotlight Runner-Up
Offline
Spotlight Runner-Up
O
Joined: Mar 2002
Posts: 451
The profile was for a separate error that I recieved whereby nobody could enter their profile to edit it, or view other users profiles.. wink . I'm going to contact LK and see if he can show us the way.. I'm impatient and don't want to wait any longer than I have to.. laugh

#153609 08/13/2002 7:45 AM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
I have a great need for this hack. I don't surf the board as an admin (to prevent admin cookie theft) and I don't want to have my name listed in every forum as a moderator.

#153610 08/13/2002 8:07 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 451
O
Spotlight Runner-Up
Offline
Spotlight Runner-Up
O
Joined: Mar 2002
Posts: 451
*Download removed*

#153611 08/13/2002 9:47 AM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
I updated my files and now I don't get any errors but even though I'm listed as a megamod my password is still viewable in the CP and my status is blank. I have no mod powers either. I just rehacked and get the same thing.

#153612 08/13/2002 10:45 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 326
M
Member
Offline
Member
M
Joined: Mar 2001
Posts: 326
Looks as if the bugs are piling up, seem to be a couple of issues new with 'Status' titles and so forth among others mentioned above. Hope brett can find some fixes.

#153613 08/13/2002 11:44 AM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
I have one more to add. When I have the hack installed the moderators passwords become viewable in the CP.

I'm going to rehack the files one more time but I'm "almost" certain that I've done it right.

#153614 08/13/2002 11:49 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 451
O
Spotlight Runner-Up
Offline
Spotlight Runner-Up
O
Joined: Mar 2002
Posts: 451
MegaMod for 6.3.1 is officially screwed at the moment.. frown
You're right.. MegaMods have the status, but not the powers..

#153615 08/13/2002 12:24 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
Well, you did better than I did. I couldn't get them to show the status. Once I uploaded the backup files though the moderators passwords became hidden again.

#153616 08/13/2002 1:25 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
B
Brett Offline OP
Moderator
OP Offline
Moderator
B
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
OMG! I was in PHP mode on that comment thing. hehe... ahh.. shocked

Anyways, i caught myself on some errors. I'm very sorry on this, as i don't have anyhost yet to test these on.

Zip updated, everyone will have to rehack. frown

#153617 08/13/2002 1:41 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
Nope, no go. It list the people as mega-mods but they have no mod powers. It also unhides the moderator passwords in the CP.

Edit: It's also back to saying that the admin doesn't have permission to go back to the megamoderator settings.

#153618 08/13/2002 1:50 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
B
Brett Offline OP
Moderator
OP Offline
Moderator
B
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Alright, i didn't think the paranthesis made much difference.

Alright try the updated txt file in the new zip.

EDIT: TheX, that's a typo in cp_megamods.cgi, at the very bottom where it says "$vars_config{CGIURL}/cp.cgi?ubb=vars_megamods", it should be "$vars_config{CGIURL}/cp.cgi?ubb=vars_megamod". This is fixed with the zip.

Wow, guess i didn't put in as much time as i should have. Sorry again for the troubles. frown

#153619 08/13/2002 4:22 PM
Joined: Mar 2002
Posts: 451
O
Spotlight Runner-Up
Offline
Spotlight Runner-Up
O
Joined: Mar 2002
Posts: 451
I downgraded to 6.3.0 again and used the original version that you made for 6.3.x.. At least that one's working to a point (MegaMod's sometimes lose power, but are given it back again when megamoderator settings have been updated). I also noticed that your original "fixes" for this problem that you posted earlier don't work either.. wink

#153620 08/13/2002 4:47 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
Okay, I just rehacked everything and uploaded the files and......

BLAM (thanks Bookie) everything works. Thanks so much. I'll hammer on the boards tonight and give report on the progress later...

So far, so good...

Edit: I got the WOL list for pntf working so megamods can see IP addresses if anybody wants it.

#153621 08/13/2002 6:40 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
Sorry, I did find an error. I was so happy about the mod working I forgot to open my profile (it didn't work). The instructions say to do this in ubb_profile.cgi

Quote
code:
Code
###FIND:

if($viewer_profile[8] eq 'Administrator') {
%pntf_info = %{ $PNTF->examine3_user4admin($in{u}) };
$pntf_show++ if %pntf_info;
} elsif(($vars_pntf{LastSeen} eq "yes") && ($viewer_profile[8] ne 'Administrator')) {

###REPLACE WITH:

if($viewer_profile[8] eq 'Administrator' | 'MegaModerator')) {
%pntf_info = %{ $PNTF->examine3_user4admin($in{u}) };
$pntf_show++ if %pntf_info;
} elsif(($vars_pntf{LastSeen} eq "yes") && ($viewer_profile[8] ne 'Administrator' || $viewer_profile[8] ne 'MegaModerator')) {

That didn't work, do this instead...

code:
[qb]
Code
###FIND:

if($viewer_profile[8] eq 'Administrator') {
%pntf_info = %{ $PNTF->examine3_user4admin($in{u}) };
$pntf_show++ if %pntf_info;
} elsif(($vars_pntf{LastSeen} eq "yes") && ($viewer_profile[8] ne 'Administrator')) {

###REPLACE WITH:

if($viewer_profile[8] eq 'Administrator' | 'MegaModerator') {
%pntf_info = %{ $PNTF->examine3_user4admin($in{u}) };
$pntf_show++ if %pntf_info;
} elsif(($vars_pntf{LastSeen} eq "yes") && ($viewer_profile[8] ne 'Administrator' || $viewer_profile[8] ne 'MegaModerator')) {
[/qb]

#153622 08/13/2002 7:42 PM
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
B
Brett Offline OP
Moderator
OP Offline
Moderator
B
Joined: May 2001
Posts: 1,042
Likes: 7
Wait, I just saw that and updated the zip.

You'd better do this:
Code
###FIND:

if($viewer_profile[8] eq 'Administrator') {
%pntf_info = %{ $PNTF->examine3_user4admin($in{u}) };
$pntf_show++ if %pntf_info;
} elsif(($vars_pntf{LastSeen} eq "yes") && ($viewer_profile[8] ne 'Administrator')) {

###REPLACE WITH:

if($viewer_profile[8] eq 'Administrator' || $viewer_profile[8] eq 'MegaModerator')) {
%pntf_info = %{ $PNTF->examine3_user4admin($in{u}) };
$pntf_show++ if %pntf_info;
} elsif(($vars_pntf{LastSeen} eq "yes") && ($viewer_profile[8] ne 'Administrator' || $viewer_profile[8] ne 'MegaModerator')) {

#153623 08/13/2002 7:50 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
R
Spotlight Winner
Offline
Spotlight Winner
R
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
There is still an extra bracket in there.

this...

Quote
code:
Code
if($viewer_profile[8] eq 'Administrator' || $viewer_profile[8] eq 'MegaModerator')) {

Should be this...

code:
[qb]
Code
if($viewer_profile[8] eq 'Administrator' || $viewer_profile[8] eq 'MegaModerator') {
[/qb]
Edit: it is working great though...excellent hack.

#153624 08/14/2002 2:18 AM
Joined: Mar 2002
Posts: 451
O
Spotlight Runner-Up
Offline
Spotlight Runner-Up
O
Joined: Mar 2002
Posts: 451
Will the updated cp_megamods.cgi still work with the 6.3.0 version..?
I'm trying to kill the caching problem with setting megamods and then losing their power.. smile

Page 2 of 4 1 2 3 4

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
Posts: 70
Joined: January 2007
Forum Statistics
Forums63
Topics37,558
Posts293,857
Members13,848
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,819
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
Top Likes Received
isaac 70
Gizmo 16
Brett 7
WebGuy 2
Morgan 2
Top Likes Received (30 Days)
None yet
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2022 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Snapshot build 20220106)
Responsive Width:

PHP: 7.3.29 Page Time: 0.047s Queries: 95 (0.025s) Memory: 0.9983 MB (Peak: 1.1976 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2022-01-21 07:44:25 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS