Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 6 of 13 1 2 4 5 6 7 8 12 13
#40457 12/22/2000 12:06 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Quote
quote:
NightSong DT is right
I had same promlem like yours, when i removed the PM notification with popup it worked days ago.


Black Death, did you make that IM notification for the treads?

------------------

Happy Holidays Everyone!!!

This message has been edited by -=SpAwN=- on December 22, 2000 at 11:07 AM

Sponsored Links
#40458 12/22/2000 12:32 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Allen maybe you want to add this one,
I know its a small thing and maybe its not needed,(everone knows how to hit that litle X in right up corner [Linked Image]

But this look nice [Linked Image]


Code
code:

and

Code
code:

i add only Close

------------------

Happy Holidays Everyone!!!

#40459 12/22/2000 12:35 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 91
N
Member
Offline
Member
N
Joined: Nov 2000
Posts: 91
Thanks DT, took the notification off still no go [Linked Image]
Allen I do have Who's online 2.1b installed. There was an enhancement to it once (which later became IM) which mentined a drones.cgi. I didn't have that file so I never installed the 1.0 and went straight to IM2.0.
The reason I feel pretty sure about the editing done right is I can pretty much now take sections of the hack and seach the whole piece in cutehtml (in UBB file) and it finds it all (word to word) at the right place.
Since the first time I installed it I had goofed only once and that was I mixed up the viewUBBIM&antiAOL=$random" with the other similar line. But you never know its not that I don't do it twice [Linked Image]

I will check the Who's online code again to see if I am missing anything there as I have noticed the Who's online doesn't work perfect. I mean sometimes (hmm... many times)even after I post it still shows me as a Guest. But if I login (using the login hack) I am always listed.

If I can't find anything there I will give it a rest for now before I go completely insane.............
LadyFire if I find something I will let you know.

Thanks everyone for all the input and suggestions and Happy Holidays.

#40460 12/22/2000 5:22 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 24
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Dec 2000
Posts: 24
yeah, UBB IM does not support UBBs with PM notification hacks..

#40461 12/23/2000 2:42 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 1,271
Kahuna
Offline
Kahuna
Joined: Nov 2000
Posts: 1,271
oy! for the love of...

heya allen. i tried uploading the clean versions of those files with no luck. then, i uploaded clean versions of ALL pm-related files, with even less luck (didnt even get the "you have a new pm" message).

... i think this is justa hack my boards'll havta do without.

i am defeated



------------------

my site
my boards
second place winner in ubbdev's november spotlight

Sponsored Links
#40462 12/23/2000 3:24 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 1,271
Kahuna
Offline
Kahuna
Joined: Nov 2000
Posts: 1,271
yes!

christmas has come early!

a whole NEW error message!

and, its the biggest of them all! after i click "send" on the IM window, i get the "internal server error"

...hack bless us, everyone...

------------------

my site
my boards
second place winner in ubbdev's november spotlight

#40463 12/23/2000 4:21 AM
Joined: Dec 2000
Posts: 1
F
Junior Member
Offline
Junior Member
F
Joined: Dec 2000
Posts: 1
NightSong,

You need to make the following mods:
------------
In postings.cgi
------------
FIND:
require "ubb_library.pl";
require "ubb_library2.pl";

Then, ADD:
require "private.cfg";


---------------
In forumdisplay.cgi
---------------

FIND:
require "ubb_library.pl";

Then, ADD:
require "private.cfg";


Hope this helps !

This message has been edited by Franky on December 23, 2000 at 03:23 AM

#40464 12/23/2000 4:26 AM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
Spawn.... that's one thing I have been looking to do... thanks for the addition... I prefer it highly over the "x"...[Linked Image]

Private Message files updated with the latest bug fixes for ubb im's.

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#40465 12/23/2000 3:34 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 91
N
Member
Offline
Member
N
Joined: Nov 2000
Posts: 91
Hello Franky, you are the Santa!, The answer was there from DT, SPAWN, Allen and others but I wasn't seeing it untill you posted. My mistake!!!!!!!

Yes you have to take the PM notification off for it to work but the first change in PM notification is:
require "private.cfg";
and when I was taking the PM notification hack off I was also taking this line off and that had to be there for IM to work.
Thanks everyone for all the help!
I will mail this thread to Ladyfire, she may have the same issue.

#40466 12/23/2000 11:46 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 45
B
Member
Offline
Member
B
Joined: Aug 2000
Posts: 45
Quote
quote:
Still working on it I might have hit a dead end...I'm gonna give it one more try christmas day and if not then I'll figure out something.

Sponsored Links
#40467 12/23/2000 11:48 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 45
B
Member
Offline
Member
B
Joined: Aug 2000
Posts: 45
Why don't you just make the window self closing, i'm already working on enough but the javascript for this I beleive is
Code
code:

this will have the window close itself when another link is loaded, then you can change the message from

UBBIM SENT SUCCESSFULLY PLEASE CLOSE THIS WINDOW

to

UBBIM SEND SUCCESSFULLY THIS WINDOW WILL CLOSE AUTOMATICALLY...

If I have some time I'll do a quick write up on it later on tonight but I doubt it...


This message has been edited by Black Death on December 23, 2000 at 10:55 PM

#40468 12/24/2000 3:57 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 91
N
Member
Offline
Member
N
Joined: Nov 2000
Posts: 91
This hack has been a never ending experiance [Linked Image].
Thanks to all your suggestions I got the IM to pop up but now I have another problem that was working yesterday.
In posts it shows the Offline gif always. On the post and on the popup. Eventhough the user is listed Online in Who's online. This was working till yesterday and the main thing I have done is taken the PM notification off.
The IM's are getting through and working fine its just that everyone is shown Offline all the time in the posts but in Who's online they are listed.
My undrstanding was it was taking the info from online.cgi like who's line and same users should be shown online at both places but obviously not!!!!

This message has been edited by NightSong on December 24, 2000 at 03:01 AM

#40469 12/24/2000 4:04 AM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
It was litle bit complicated than i thought but i got it working [Linked Image]

EDIT: I have to tell what it does aint i [Linked Image] This will close the popups after sending, deleting and posting without premission poups after 3 seconds (you can change this ofcourse)

Here is the whole code you have to change it in privatesend and in private delete.

In privatesend.cgi
Find:
Code
code:

And replace with:
Code
code:

Again in privatsend find:
Code
code:

And replace with:
Code
code:

In privatedelete.cgi find:
Code
code:

And replace with:
Code
code:

By defult goes the window in 3 secons away but if you want to change that just change this to time you want closeTime+=3
And if you want to add script without coppying completly here but in peaces dont forget to add onLoad="startTime();" in the body tags.



This message has been edited by -=SpAwN=- on December 24, 2000 at 03:11 AM

#40470 12/24/2000 4:20 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 169
I
Member
Offline
Member
I
Joined: Nov 2000
Posts: 169
nice now only if i can get UBBIM TO WORK[Linked Image]


Some men live for others and make their presence known
Some men live in seclusion and choose to live alone...
Some men live for justice and walk inside the law
But of these men, the group I'm in
are the men behind the wall...
- Gato Suertudo
#40471 12/24/2000 6:45 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 112
U
Member
Offline
Member
U
Joined: Nov 2000
Posts: 112
I apologize if you have already answered this, but when do you see this "IM" hack ready for the "Finished Mods" forum, anytime soon? I noticed you've released it to the database, but I've also seen many sad icons and coding through out this topic which leads me to believe it may not have life yet beyond this forum. Thanks [Linked Image]

#40472 12/24/2000 6:03 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I believe it is just about ready for the finished forum... tho there may be a couple more bugs to work out...

Most of the people having problems installing this are missing some fairly simple things... it usually isn't a problem with the script itself...[Linked Image]

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#40473 12/25/2000 12:36 AM
Joined: Dec 2000
Posts: 4
M
Junior Member
Offline
Junior Member
M
Joined: Dec 2000
Posts: 4
This hack looks excellent. This post is so that I may test it out. Thanks

#40474 12/25/2000 12:45 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 1,271
Kahuna
Offline
Kahuna
Joined: Nov 2000
Posts: 1,271
um... after you install the hack... uh... make sure you, uh... er...

look in private.cfg for:
$instantmsg = "no";

and change "no" to "yes"

i've, uh... i've heard that some other people ...yeah... OTHER people didnt do that. ...yeah...


------------------

my site
my boards
second place winner in ubbdev's november spotlight

#40475 12/25/2000 7:11 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 91
N
Member
Offline
Member
N
Joined: Nov 2000
Posts: 91
Been through all over the code but can't single out the problem.
The IM's are working fine and the PM's are working fine. But in threads users are always shown offline. In who's online page they are shown online. You can send IM and it pops up for the users who are online but in threads always offline.gif is shown.

Any thoughts??

#40476 12/25/2000 7:21 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 5
W
Junior Member
Offline
Junior Member
W
Joined: Sep 2000
Posts: 5
Same here ... always shows offline [Linked Image] but seems to work fine.

-Wormie

#40477 12/25/2000 11:44 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 12
C
Junior Member
Offline
Junior Member
C
Joined: Dec 2000
Posts: 12
W00t! It's working beautifully on my site and would like to know if there's been any progress to have the notifications popup while viewing threads? Also, is it possible to link a wav file to it so that it plays a sound when you've got a message?

------------------
What kinda **** do I enter here?

This message has been edited by Carnage on December 25, 2000 at 10:44 PM


What kinda **** do I enter here?
#40478 12/26/2000 12:11 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 1
P
Junior Member
Offline
Junior Member
P
Joined: Nov 2000
Posts: 1
Iam getting an error with this hack..
first is in the forumdisplay.cgi when put this:
Code
code:
in the first line i get the error, but if i put if ($UserName eq "pituco") {
it doesn't give me the error...
the other error is when i recive the instant mensage.. i recive it only in the private mensage, it don't open an windows with the mensage... can someone help me?
I am using the ubb 5.46 ....

#40479 12/26/2000 11:54 AM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
to fix the second error, you might need to include

require "private.cfg";

in forumdisplay.cgi and postings.cgi - that worked on a site I installed these on Friday...

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#40480 12/27/2000 12:24 AM
Joined: Aug 2000
Posts: 45
B
Member
Offline
Member
B
Joined: Aug 2000
Posts: 45
Code
quote:</font><HR><font face="Verdana, Arial" size="2">Originally posted by Carnage:
W00t! It's working beautifully on my site and would like to know if there's been any progress to have the notifications popup while viewing threads? Also, is it possible to link a wav file to it so that it plays a sound when you've got a message?

</font><HR></BLOCKQUOTE>


This is accomplished easily....


<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">code:
Happy holidays all!

#40481 12/27/2000 7:09 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 169
I
Member
Offline
Member
I
Joined: Nov 2000
Posts: 169
ok do you have any IM sound to use?lol

ps: what file do you look in?

This message has been edited by indoe on December 27, 2000 at 06:13 AM


Some men live for others and make their presence known
Some men live in seclusion and choose to live alone...
Some men live for justice and walk inside the law
But of these men, the group I'm in
are the men behind the wall...
- Gato Suertudo
#40482 12/27/2000 1:44 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
G
Addict
Offline
Addict
G
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
Use any sound wav of your choice. I use the classic AOL "You've Got Mail"

------------------

#40483 12/28/2000 12:53 AM
Joined: Aug 2000
Posts: 45
B
Member
Offline
Member
B
Joined: Aug 2000
Posts: 45
the file is privateview.cgi, and mine is from the waterboy. Rob Schenider says, "OH NO WE SUCK AGAIN!". Well I was thinking ICQ has "UH OH", so i stole the oh no and used it as the sound it works pretty good.

[admin edit] sound files posted kills netscape browsers, please do not add them...[/admin edit]

found right here

#40484 12/28/2000 1:18 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 169
I
Member
Offline
Member
I
Joined: Nov 2000
Posts: 169
thx it works here are some sounds

[admin edit] sound files posted kills netscape browsers, please do not add them...[/admin edit]


Some men live for others and make their presence known
Some men live in seclusion and choose to live alone...
Some men live for justice and walk inside the law
But of these men, the group I'm in
are the men behind the wall...
- Gato Suertudo
#40485 12/28/2000 4:07 AM
Joined: Dec 2000
Posts: 12
C
Junior Member
Offline
Junior Member
C
Joined: Dec 2000
Posts: 12
Any progress on getting the UBB IM Popup window to come up automagically no matter where the user is?? Anyone?

------------------
What kinda **** do I enter here?


What kinda **** do I enter here?
#40486 12/28/2000 11:53 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 32
S
ST8 Offline
Member
Offline
Member
S
Joined: Nov 2000
Posts: 32
i've added it to ultimate.cgi simply add the routine from forumdisplay.cgi

Code
code:

(i had to use an image instead of the body tag cos it was conflicting with my page preloads, so i just made an image 1x1 so its basically invis)

then add

Code
code:

to the ForumsBottomHTML sub routine [Linked Image]

As for indevidual threads i recon if u could embed an in each thread and make the server parse them. You could probs write a custom script to check for ims, and show the popup.

Code
code:

thats a first go at the imcheck.cgi taken straight from Ultimate.cgi and the im javascript. Probs needs a bit of work...

This message has been edited by ST8 on December 28, 2000 at 12:23 PM

#40487 12/28/2000 2:28 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Great ST8

It works even at my home page with that cgi file you made.

Thanks

------------------

Happy Holidays Everyone!!!

#40488 12/28/2000 3:00 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 237
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Jul 2000
Posts: 237
when i install this hack i can't view my forum... i just see a white page...

only ultimate.cgi works

if i reup my old forumdisplay.cgi it works.

any idea?

if i put only that part of code it works:
## FIND: (may be different if your layout is different (may lack the s))

posted $ThisDate $FormatTime

## PASTE THIS UNDER:



and the im works too... everything works...
the rest of the instruction is for what? only pop up when incoming IM?
------------------
TyRaN

This message has been edited by TyRaN on December 28, 2000 at 03:14 PM


Sorry for my english... i speak french.

email:[email protected]
#40489 12/28/2000 3:41 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Ok popup works in the threads to if you have SSI with ST8's imcheck.

in ubb_library2.pl I put this after last link in reglink in my case is that search option

Code
code:

And it worked like charm.

But i thought i put it in the footer or header at CP, it was no succes you have to put in the cgi files you want to popup IM messages be carrefull dont put it in wrong place.

------------------

Happy Holidays Everyone!!!

#40490 12/28/2000 3:50 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 32
S
ST8 Offline
Member
Offline
Member
S
Joined: Nov 2000
Posts: 32
your server must be set up to parse standard html files, usually u need the extension .shtml to parse includes. I'll ave to ave a play with htaccess see if i can get it workin [Linked Image]

#40491 12/28/2000 5:03 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Thanks ST8 i got everywhere on my site IM popups working now [Linked Image]

And for shtml was a hack written by Digital Boy, i couldnt find it in the DB here but i got him here for you.

------------------

Happy Holidays Everyone!!!

#40492 12/28/2000 5:11 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 32
S
ST8 Offline
Member
Offline
Member
S
Joined: Nov 2000
Posts: 32
oo ta m8 [Linked Image]

/me hurries to install...

#40493 12/28/2000 5:49 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 793
D
Member
Offline
Member
D
Joined: Sep 2000
Posts: 793
you could do db's hack...OR you could add the following line into .htaccess [Linked Image]:
Code
code:

------------------


-DT
#40494 12/28/2000 5:54 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 32
S
ST8 Offline
Member
Offline
Member
S
Joined: Nov 2000
Posts: 32
yay it worx [Linked Image]
im madness [Linked Image]

This message has been edited by ST8 on December 28, 2000 at 05:11 PM

#40495 12/28/2000 6:11 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 12
C
Junior Member
Offline
Junior Member
C
Joined: Dec 2000
Posts: 12
Thanks!!! It works like a charm!

I didn't place it in the threads since I've already got it in forumdisplay. Now it should popup with audio notification while viewing the main page (ultimate) and thread listings (forumdisplay)..this should suffice!

Thanks for all the help!

You can check out my "rather bare board" here:

http://www.webdrenalin.com/ubbcgi

------------------
What kinda **** do I enter here?


What kinda **** do I enter here?
#40496 12/28/2000 7:15 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
G
Addict
Offline
Addict
G
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
Carnage, in your Ultimate.cgi, the last column for the favorites doesn't have an alternate color might want to change that [Linked Image]

------------------

Page 6 of 13 1 2 4 5 6 7 8 12 13

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
Bill B
Bill B
Issaquah, WA
Posts: 87
Joined: December 2001
Forum Statistics
Forums63
Topics37,557
Posts293,856
Members13,847
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,819
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
Top Likes Received
isaac 70
Gizmo 16
Brett 7
WebGuy 2
Top Likes Received (30 Days)
None yet
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2021 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Snapshot build 20210915)
Responsive Width:

PHP: 7.3.29 Page Time: 0.052s Queries: 95 (0.033s) Memory: 1.0194 MB (Peak: 1.2308 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2021-10-20 18:54:28 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS