Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 8 of 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13
#42173 10/28/2000 4:45 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 39
O
Member
Offline
Member
O
Joined: Oct 2000
Posts: 39
"9.Ability to create a limited number of new folders and move PM's to them."

With admin option to limit how many PMs users can save/move to those folders, because otherwise users will abuse this feature and eatup alot of hd space...

Sponsored Links
#42174 10/28/2000 4:50 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
OK, one more time from the top....


You DO NOT have to install any other modification for pm 3.0 to work, period.

As it stands right now, you will need to upload the ubbcodebuttons.pl file so you do not get any errors. You do not have to install ubb code buttons tho...

There are optional things you can install, ubb code buttons and "I'm online" being a couple, but please read the thread before you complain about the modification...

ps.. this is beta code, half of you complain because you want it in alpha version, the other half complain because it isn't in a finished version and causes errors... we'll not release alpha code, and you'll have to make the decision whether or not you want to risk installing beta code...

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#42175 10/28/2000 5:54 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 39
O
Member
Offline
Member
O
Joined: Oct 2000
Posts: 39
Well, the I'm On Line seems to work fine on this board, so I want it...[Linked Image]

#42176 10/28/2000 6:11 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
G
Member
Offline
Member
G
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Borg, you alive?

------------------
UBBDEV Moderator
OCCUPATION: Programmer, webmaster.

Programmer and Developer of the Ultimate Bulletin Board.
Due to time limitation, I do not offer support Via. E-mail. Please post on the forums.

Sincerely,
MasterMind

#42177 10/28/2000 6:37 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
It is Borg's code, and he asked to not release it until more bugs are worked out of it... there are still several to go and he apparently has been busy...

We'll release as soon as it appears safe to do so...

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
Sponsored Links
#42178 10/28/2000 6:54 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
G
Member
Offline
Member
G
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
i was able to work around the bugs i found.

BUG REPORT!

1. In the new PM 3.3 code (the one for UBB IM's borg send me), here and at my forums, i got IM's from an unknown (non existant) user named "yes" and a few from a period. (DOnt know what i mean? I got blank PM's from users named Yes and "." at my forum and here, up to 25 from them)

2. When i get an IM, and click the users name in that IM window, and send the IM, i go to planet community and get a username not found error.

Thats about it.

Now, people, please wait for the testing to be over, bugs to be fixed, and dont complain. Ok?

~MM~

------------------
UBBDEV Moderator
OCCUPATION: Programmer, webmaster.

Programmer and Developer of the Ultimate Bulletin Board.
Due to time limitation, I do not offer support Via. E-mail. Please post on the forums.

Sincerely,
MasterMind

#42179 10/28/2000 7:49 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 14
Z
Junior Member
Offline
Junior Member
Z
Joined: Oct 2000
Posts: 14
I personally agree with Allen and Master. Why would we want a program that has many weird bugs and possibly some security issues (not saying that I know of anything [Linked Image]?

#42180 10/28/2000 7:58 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 290
V
Member
Offline
Member
V
Joined: Oct 2000
Posts: 290
Guys, I check here several times a day...I have never been so patient in my life...but I KNOW it is worth it! Keep up the good work!

#42181 10/28/2000 9:47 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 16
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 16
There should be an option for administrators that would allow us to turn off the "send a PM to an email address" option, but still keep the option to receive an email when we get a PM. I know that this can be done by editing the privatesend.cgi file, but I don't personally like the send a PM through email feature anyways.

#42182 10/28/2000 10:51 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 290
V
Member
Offline
Member
V
Joined: Oct 2000
Posts: 290
If I am browsing the bottom of a topic, and I cllick to send someone a IPM (Instant Private Message), I am magically moved to the top of the page. Feature or bug? If you're as tired as me you'll say feature!! [Linked Image]

Sponsored Links
#42183 10/29/2000 10:59 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 16
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 16
Ca you give us a time frame for when PM 3.3 will be released? Few days, a week, more than that?

Almost everything in 3.0 works fine for me except for sending PM through email (as you can tell from an earlier post I don't like the idea newayz [Linked Image]). It sends the email and the person receives it, but instead of taking me to the page that says "#emails sent, # PMs sent. Redirecting..." my server returns an internal error. (As yes, my sendmail location and all of that are correct because UBB Friend is fully opperational.) Normal PMs are sent with no errors at all. The only time I run into the error is when I try to send a PM to an email address.

The hop-to drop down menu is also in the top left corner.. strange place.

I know that you are working hard to fix these bugs so I'm not really complaining. The general PM features work and that's what I mainly care about. But if anyone else has had these problems and can tell me how to fix them before the next version is released, please do so.

#42184 10/29/2000 11:20 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 16
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 16
SORRY!

I read through this entire thread several times and overlooked Borg's post to d-load the script from http://www.fracturedreality.co.uk/~etb/ubb/CYMPM3b.zip Once I noticed this post, I d-loaded the updated version and everything worked! All of the errors I had previously recieved no longer existed.

Keep up the great work!

#42185 10/29/2000 11:41 AM
Joined: Sep 2000
Posts: 67
J
Member
Offline
Member
J
Joined: Sep 2000
Posts: 67
One minor issue I wandered across-
When you send PM's to multiple users and you have your signature box checked, it adds it to the message the number of times that you have for users to send the message to.
Ex:
Send one PM to 8 people, your signature is inserted 8 times in the bottom of the PM.

[Linked Image] Just thought I would bring it up...

------------------
My Site
The only difference between a fool and an eccentric are your beliefs in their ideas.

#42186 10/29/2000 1:34 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
That could be a problem,...[Linked Image]

Borg will most likely be back in the morning... if we can, we'll get the latest put up tomorrow...

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#42187 10/29/2000 5:53 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 16
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 16
I've also found another bug in the Signature. When the signature is auto checked, but the person doesn't have a signature, then it displays the typical
------------------ line even though there is no signature (as in an unhacked UBB).

It would be great if no line was added at the bottom if the user has no sig- like is done with Sig Hack 1.5.

#42188 10/29/2000 7:41 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 39
O
Member
Offline
Member
O
Joined: Oct 2000
Posts: 39
Ok, major bug.

I isntalled the UBB codebuttons which I thought was needed. Everything worked fine, partially.
Now, some of my Admins and Mods and users cannot edit their own/other posts/threads. Some can edit replies, but not their original posts. I can edid my own, and others, but not initial posts.

When they click on the submit button, nothing happenes. it just sits there...

Has anyone else had/cought this bug?

#42189 10/30/2000 3:55 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 39
O
Member
Offline
Member
O
Joined: Oct 2000
Posts: 39
Another PM Bug.
Let's say you have your PM set to limit of 20
Now send yourself/have someone send you let's say 30 PMs. See what happenes?

What I get is a loooooooong page with 10-20 spaces between each post, with the "notice"/warning messege about the limitation of posts, and this is even when the Outbox is turned off...

This message has been edited by Outlaw on October 30, 2000 at 03:58 AM

#42190 10/30/2000 6:47 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 807
J
Member
Offline
Member
J
Joined: Oct 2000
Posts: 807
yo also theres no install instructions in that zip file???

------------------
-= DFT =-
...................
I don mean dis in a disrespectful way//
But colombine happens in the ghetto happens every day//
Uncle L

#42191 10/30/2000 2:54 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 15
F
Member
Offline
Member
F
Joined: Oct 2000
Posts: 15
I'm having some major problems here. This is on the send new PM screen, once I click Send after I have filled out the PM...

CGI ERROR
==========================================
Script Location : C:UBB547privatesend.cgi
Perl Version : 5.006

Form Variables
-------------------------------------------
Message : please
Signature : yes
action : send
color : Black
font : Times New Roman
mode : prompt
pass : test
sendto : Flare945
size : 3
subject : come on
user : Test

Environment Variables
-------------------------------------------
COMSPEC : C:WINDOWSCOMMAND.COM
CONTENT_LENGTH : 144
CONTENT_TYPE : application/x-www-form-urlencoded
GATEWAY_INTERFACE : CGI/1.1
HTTPS : off
HTTP_ACCEPT : image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, */*
HTTP_ACCEPT_ENCODING: gzip, deflate
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE: en-us
HTTP_CONNECTION : Keep-Alive
HTTP_CONTENT_LENGTH : 144
HTTP_CONTENT_TYPE : application/x-www-form-urlencoded
HTTP_COOKIE : DaysPrune=45; NameStorage=no; lastLogin=2451848.1552; LastLoginDT=10-30-2000%2003%3A52%20PM; sessionLogin=2451848.1552; sessionLoginDT=10-30-2000%2003%3A52%20PM; UserName=Test; Password=test; UserName=Test; NameStorage=no; DaysPrune=45; Password=test; sessionLoginDT=10-30-2000 03:52 PM; lastLogin=2451848.1552; sessionLogin=2451848.1552; LastLoginDT=10-30-2000 03:52 PM
HTTP_HOST : 192.168.1.101
HTTP_REFERER : http://192.168.1.101/UBB/privatesend.cgi?
HTTP_USER_AGENT : Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows 98; Win 9x 4.90)
INSTANCE_ID : 1
LOCAL_ADDR : 192.168.1.101
PATH : C:WINDOWS;C:WINDOWSCOMMAND;C:Program FilesMts
PATH_INFO : /UBB/privatesend.cgi
PATH_TRANSLATED : C:UBB547privatesend.cgi
PROMPT : $p$g
REMOTE_ADDR : 192.168.1.101
REMOTE_HOST : 192.168.1.101
REQUEST_METHOD : POST
SCRIPT_NAME : /UBB/privatesend.cgi
SERVER_NAME : 192.168.1.101
SERVER_PORT : 80
SERVER_PORT_SECURE : 0
SERVER_PROTOCOL : HTTP/1.1
SERVER_SOFTWARE : Microsoft-IIS/4.0
TEMP : C:WINDOWSTEMP
TMP : C:WINDOWSTEMP
WINBOOTDIR : C:WINDOWS
WINDIR : C:WINDOWS

#42192 10/30/2000 3:46 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 20
W
Member
Offline
Member
W
Joined: Mar 2000
Posts: 20
Flare, make sure you have your private directory chmoded 777.

------------------
-Webmaster of Cheat City

#42193 10/30/2000 7:34 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 48
G
Member
Offline
Member
G
Joined: Oct 2000
Posts: 48
Flare make sure you have a folder in your cgi-bin directory name private (spelled exactaly). This problem has happend to me before and it was easily fixed by naming the folder private

------------------
www.gamerzparadize.com
*Comming Soon*

#42194 10/31/2000 5:06 AM
Joined: Sep 2000
Posts: 37
P
Member
Offline
Member
P
Joined: Sep 2000
Posts: 37
The directory name should be picked up from the configuration file. If it is not then this is a bug.

My PM directory is not called private and is not in my CGI-BIN directory because it would not work until I put it somewhere else.

I do hope Borg is not hard-coding these directory names - that would be poor coding practice. Always use the config variables.

#42195 10/31/2000 7:55 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 6
B
Junior Member
Offline
Junior Member
B
Joined: Oct 2000
Posts: 6
Hey i am having a problem with sending provate messages and i read pages 1-5 of this and said **** it and hit the reply button =)

well

when i click "New PM" it brings me to "my site/cgi-bin/privatesend.cgi?"
but all it is is a blank page!

big fat and white!

anyone have any ideas???

the in advance

Bosss17

This message has been edited by Bosss17 on October 31, 2000 at 07:56 AM


Bosss17
#42196 10/31/2000 11:22 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 6
B
Junior Member
Offline
Junior Member
B
Joined: Oct 2000
Posts: 6
well i think there is a problem with the .zip file being destributed...

if sombody with a working copy could send me theres (v3.0) i could find out ...

[email protected]

thx


Bosss17
#42197 10/31/2000 1:28 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
G
Member
Offline
Member
G
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
BUG REPORT:
When i receive a private message alot of my signature (including my pic and 5 animated gifs) is in it like that. Its nasty.

------------------
UBBDEV Moderator
OCCUPATION: Programmer, webmaster.

Hack Developer of the Ultimate Bulletin Board. I am not an employee of Infopop

Due to time limitation, I do not offer support Via. E-mail. Please post on the forums.

Sincerely,
MasterMind

#42198 10/31/2000 5:31 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 16
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 16
Bosss17- If you would have continued to read past page 5 you would have noticed that it has been repeatedly stated that you MUST have the UBB Code Buttons 3.5 file in your cgi bin. You don't have to install it, but you must have the file in your folder or you will not be able to write messages. There's no way to get around the issue in this version. If you have already done this, then your problem is deeper.

------------------
Founder / CEO / Editor-In-Chief @ WeBreezes.com

Hacker- A person who enjoys exploring the details of programmable systems and how to stretch their capabilities

#42199 11/01/2000 4:23 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 6
B
Junior Member
Offline
Junior Member
B
Joined: Oct 2000
Posts: 6
Ok i have done that but now i am getting messages from a user called "Yes" i know that this has been mentiond b4 but i thought i would remind u =)

btw i just read all 13 pages =)

------------------
Bosss17


Bosss17
#42200 11/01/2000 3:07 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 16
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 16
Glad that your script now works. Don't know why we get messages from Yes all the time, I think he goes to every site and sends out a PM [Linked Image]

Hope it gets fixed soon. I know the next version will be awesome considering all of the suggestions we've made.

------------------
Founder / CEO / Editor-In-Chief @ WeBreezes.com

Hacker- A person who enjoys exploring the details of programmable systems and how to stretch their capabilities

#42201 11/02/2000 1:32 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 42
I
Member
Offline
Member
I
Joined: Nov 2000
Posts: 42
Well, I installed this mod, it seems working, but only one problem: browser shows user name several times like "BobBobBob - you have no private messages".
There is no way to logout and login again.

Can you tell me what is wrong?
Thank you


Igor
#42202 11/02/2000 12:12 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 42
I
Member
Offline
Member
I
Joined: Nov 2000
Posts: 42
New trouble!!!!

Now, when I entered any forums, I get message

Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.


Cookie: lastLogin=2451851.1813; LastLoginDT=11-02-2000%2006%3A13%20PM; Buttons=full; DaysPrune=1000; NameStorage=yes; sessionLogin=2451851.164%012451851.1639%012451851.0204%012451851.......... and so on - wery long line


Looks like something wrng with cookies

Help!!!


Igor
#42203 11/02/2000 1:52 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 807
J
Member
Offline
Member
J
Joined: Oct 2000
Posts: 807
yo why do people even bother upgrading to pm 3 if theres so many problems...i mean look @ this 13 page topic full of bugs..just chill till the next version...[Linked Image]

------------------
-= DFT =-
...................
I don mean dis in a disrespectful way//
But colombine happens in the ghetto happens every day//
Uncle L

#42204 11/02/2000 2:25 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 42
I
Member
Offline
Member
I
Joined: Nov 2000
Posts: 42
Quote
quote:
Thanks for suggestion [Linked Image]


Igor
#42205 11/02/2000 2:35 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 16
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 16
Most of the problems come in the fact that most of these people either don't know how to program or either don't follow directions. My first installation was a breeze and when I couldn't send a PM, I read the post that said to add UBB Code Buttons 3.5 and after that alls well. There's not really a tremendous amount of bugs, the script just needs some cleaning up at the edges.

If you don't know Perl then why even bother to hack a forum? The statement might be harsh, but it screws up the whole community and everyone's experiences are ruined if a newbie tries to hack a forum not knowing what they are doing. If you see an error in the coding, then fix it yourself! Then come back here and describe the problem and give suggestions on ways to improve it.

We're programmers, developers, some of us trained professionals. Come on guys... We shouldn't be dwelling on simple problems that could be prevented. Half of the posts in this thread are repeated over and over. If people would take time to read all of the posts then we wouldn't have to worry about all of this.

------------------
Founder / CEO / Editor-In-Chief @ WeBreezes.com

Hacker- A person who enjoys exploring the details of programmable systems and how to stretch their capabilities

#42206 11/02/2000 3:19 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 15
F
Member
Offline
Member
F
Joined: Oct 2000
Posts: 15
well i got past my previous problem, but now I get this:

flock() unimplemented on this platform at C:UBB547/private.pl line 482.
Set-Cookie: UserName=Flare945;expires=Fri, 2-Nov-2001 21:25:59 GMT; path=/ domain=192.168.1.101
Set-Cookie: Password=******;expires=Fri, 2-Nov-2001 21:25:59 GMT; path=/ domain=192.168.1.101


any ideas?

BTW - I edited out my PW
ALSO - this happend when I was trying to send a PM

This message has been edited by Flare945 on November 02, 2000 at 03:21 PM

#42207 11/02/2000 9:48 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 20
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Oct 2000
Posts: 20
Well..I have some problems with PM 3.0 too:

- I CAN enter my inbox and I CAN edit my PM prefs, but when I click to send a PM, I get a White Screen with nothing but white [Linked Image] Same if I use the button in the threads.

And when I click the Members List button, it searches for memberlist.cgi while my memberlist is memberslist.cgi with a S in it, but if I try to enter the adress manually to my memberslist I can't get that either...so what to do ?? ..heh


This message has been edited by TwiZteR on November 02, 2000 at 09:49 PM

#42208 11/02/2000 9:54 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 20
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Oct 2000
Posts: 20
And while I'm here [Linked Image] Where can I find that "This message has been edited by TwiZteR on November 02, 2000 at 09:49 PM" -mod like u have on this boards?? it looks SO much nicer than the original one

#42209 11/02/2000 10:17 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 15
F
Member
Offline
Member
F
Joined: Oct 2000
Posts: 15
yah, i want that mod too

#42210 11/02/2000 10:31 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 16
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 16
TwiZteR did you happen to forget to upload the UBB Code Buttons 3.5 script to your server? You can't write messages w/o it. You don't have to install the mod, you just have to have the script on your server.

------------------
Founder / CEO / Editor-In-Chief @ WeBreezes.com

Hacker- A person who enjoys exploring the details of programmable systems and how to stretch their capabilities

#42211 11/02/2000 10:51 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 20
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Oct 2000
Posts: 20
Can u explain that one a little further?? it sounds nice...hehe

#42212 11/02/2000 11:11 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 807
J
Member
Offline
Member
J
Joined: Oct 2000
Posts: 807
See what im syin!!!!!!

------------------
-= DFT =-
...................
I don mean dis in a disrespectful way//
But colombine happens in the ghetto happens every day//
Uncle L

Page 8 of 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
JAISP
JAISP
PA
Posts: 449
Joined: February 2008
Forum Statistics
Forums63
Topics37,557
Posts293,856
Members13,847
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,819
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
Top Likes Received
isaac 70
Gizmo 16
Brett 7
WebGuy 2
Morgan 2
Top Likes Received (30 Days)
None yet
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2021 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Snapshot build 20210915)
Responsive Width:

PHP: 7.3.29 Page Time: 0.037s Queries: 95 (0.017s) Memory: 1.0122 MB (Peak: 1.2200 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2021-12-08 16:17:10 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS