Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 11 of 13 1 2 9 10 11 12 13
#42293 11/22/2000 7:14 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
Will do MM... can you take a look at the latest files here and see where we are still having problems? There are a couple of errors we really need to clean up in this... the "check all" javascript error, the NS pop-up error, etc... they seem to work fine on your site...

After we clean this up, our next order of business will be to make this mod as much a standalone app as possible.... to cut down on the number of installation errors and making it portable for other uses....

Only after that is done will we begin to add more features....

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
Sponsored Links
#42294 11/22/2000 7:59 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 2
T
Junior Member
Offline
Junior Member
T
Joined: Oct 2000
Posts: 2
nevermind

This message has been edited by thekopykat on November 23, 2000 at 12:24 AM

#42295 11/22/2000 9:17 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
G
Addict
Offline
Addict
G
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
Wow, good thing I didn't install this. I know the UBB stores cookies in the host somewhere but I don't know where. Try going through your whole noncgi folder and delete all the cookies.

------------------
The Fusion of Goku & Trunks...GoTorankusuKu

#42296 11/22/2000 9:20 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 793
D
Member
Offline
Member
D
Joined: Sep 2000
Posts: 793
Dude...cookies are kept on your computer, not the host.

------------------
--Dark Templar


-DT
#42297 11/22/2000 9:35 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 49
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Oct 2000
Posts: 49
I really appreciate whoever added the code to make PM stand-alone from the Code Buttons Hack, however one small bugfix is needed:

No Code Buttons Bugfix

In privatesend.cgi find:

Code
code:

and replace with

Code
code:


Maybe mixing C++ and Perl metaphors? [Linked Image]

Sponsored Links
#42298 11/22/2000 10:19 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 49
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Oct 2000
Posts: 49
This seemed like a bug in privateprefs.cgi because the controls default to single page, but my actual default seems to be no outbox.

Find:

Code
code:

replace with:

Code
code:

#42299 11/22/2000 11:09 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 290
V
Member
Offline
Member
V
Joined: Oct 2000
Posts: 290
Allen and all,
I made some changes to the images to select all and unselect all. I also added two spaces between them in the code so they would be centered on the other buttons. Here they are:

Check All

and
Uncheck All


With the spaces between them they look very nice. Not much, but I feel good pitching in my one cent!! [Linked Image]

Vipermad

#42300 11/22/2000 11:32 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 290
V
Member
Offline
Member
V
Joined: Oct 2000
Posts: 290
OK, just a thought, but I'm not running the latest version of Who's Online (online.cgi)...Think that makes a difference? I'll try to get all the updated code installed tonight and report back. My version does not have the CP interface...I'm a little slow! [Linked Image]

Vipermad

#42301 11/22/2000 11:43 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 290
V
Member
Offline
Member
V
Joined: Oct 2000
Posts: 290
Sorry, please delete [Linked Image]

This message has been edited by Vipermad on November 22, 2000 at 10:45 PM

#42302 11/23/2000 11:51 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 290
V
Member
Offline
Member
V
Joined: Oct 2000
Posts: 290
I installed the latest Who's Online and the ISE problem persists...just thought I'd let you know. [Linked Image]
------------------
Tony (Vipermad) Rickard
Viper Club UBB Admin

This message has been edited by Vipermad on November 23, 2000 at 10:54 AM

Sponsored Links
#42303 11/24/2000 9:55 AM
Joined: Sep 2000
Posts: 67
J
Member
Offline
Member
J
Joined: Sep 2000
Posts: 67
Just FYI (I have lost track of all the versions lately... LOL)
The 3.0b that took care of the mailto: problem, had an issue with people with spaces in their name. It wouldn't acknowledge them- so I downgraded to 3.0 and stayed with that one- it would send the PM- but it would create a folder with the username without the space, and obviously they couldn't get their messages then...

------------------
My Site
The only difference between a fool and an eccentric are your beliefs in their ideas.

#42304 11/26/2000 1:04 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 1
M
Junior Member
Offline
Junior Member
M
Joined: Nov 2000
Posts: 1
ok i've got all the script working except from privatesend.cgi

can someone tell me what to do. [[email protected]]
thank's.

#42305 11/28/2000 3:43 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 49
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Oct 2000
Posts: 49
Master Mind, Allen...

Was wondering if any of these enhancements/bugfixes will be in PM 4.0?

IM Optional

Standard Hop To Bar

No Code Buttons Bugfix

Private Prefs Bugfix

Thanks

#42306 11/28/2000 5:43 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 14
Z
Junior Member
Offline
Junior Member
Z
Joined: Oct 2000
Posts: 14
Hey there, I just installed PM 3.5 and it works fine, except for Ultimate.cgi.

Whenever I go to Ultimate.cgi, I come up with "This page cannot be displayed, DNS error". If I remove all of my PM code in Ultimate.cgi, this error goes away.

My UBB Version is 5.47b

Do you know of a fix for this?
Thanks!

This message has been edited by zParaduck on November 28, 2000 at 04:43 PM

#42307 11/28/2000 6:17 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 652
F
Member
Offline
Member
F
Joined: Nov 2000
Posts: 652
sounds like an instalation error i have no problem with it and i am using 3.5a on version 5.47a and it works fine.. did you install UBB IM? that has a lot of bugs you might not want to install that.

------------------
My site www.gamerzparadize.com
Please come and Register!

#42308 11/28/2000 6:28 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 14
Z
Junior Member
Offline
Junior Member
Z
Joined: Oct 2000
Posts: 14
What's UBB IM? Is it the same thing as PM 3.5?

I have the following hacks installed:
UBB Code Buttons 3.5
Who's Online
Ubb Poll 2.0a

#42309 11/28/2000 7:21 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 652
F
Member
Offline
Member
F
Joined: Nov 2000
Posts: 652
Its an Instant Messanger for the UBB much like AIM but much crappier.

------------------
My site www.gamerzparadize.com
Please come and Register!

#42310 11/28/2000 7:29 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
G
Member
Offline
Member
G
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Nothing like aim at all.

Allen,
Are ya gonna add the two bug fixes above into the code?

------------------

Hack Developer of the Ultimate Bulletin Board.
Due to time limitation, I do not offer support Via. E-mail or AIM. Please post on the forums.

Regards,
MasterMind

#42311 11/28/2000 7:33 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 652
F
Member
Offline
Member
F
Joined: Nov 2000
Posts: 652
I like ubb code buttons why would you want to add something that takes it away?

------------------
My site www.gamerzparadize.com
Please come and Register!

#42312 11/28/2000 7:41 PM
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
G
Member
Offline
Member
G
Joined: Feb 2000
Posts: 4,625
Wait....who was using == for a variable? Tsk tsk.

------------------

Hack Developer of the Ultimate Bulletin Board.
Due to time limitation, I do not offer support Via. E-mail or AIM. Please post on the forums.

Regards,
MasterMind

#42313 11/28/2000 10:15 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 49
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Oct 2000
Posts: 49
Quote
quote:
Gamer, it's just an option. I happen to be opting out of "code buttons".

#42314 11/29/2000 7:46 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
OK, uploaded the latest files with bugfixes again... https://www.ubbdev.com/hacks/beta/pm_im_3.5beta.zip

Thermit, added all your fixes except the "hop to" box change, since some people like the new look. I also got a little closer to fixing the NS im pop-up issue... still doesn't work tho... any assistance appreciated.

We are using the same files here, so this site is your demo of how these files are working now...

If you already have pm's installed, just upload the files in this zip to get the upgrade, no additional coding is necessary... you will need to do some coding to add im's if you don't already have them installed....check the readme.txt for instructions.

Check the bug fix list txt for change info and dates...

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#42315 11/29/2000 9:06 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 126
V
Member
Offline
Member
V
Joined: Nov 2000
Posts: 126
i have this install but i can't see the image at all and when click on it to sent a msg it only show the image offline.

any help


------------------
I Am lost...
Angel is looking for me, help


I Am lost...
Angel is looking for me, help
#42316 11/29/2000 9:16 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
got a link to the problem?

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#42317 11/29/2000 9:35 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
G
Addict
Offline
Addict
G
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
I am still having problems with the inbox/outbox default. I change it to single layout and it is still default at no outbox. Another thing, some of my members can't send/receive PM's? Too many bugs, ugh. One more thing, how come the UBB image button isn't showing up in privatesend.cgi?

------------------
The Fusion of Goku & Trunks...GoTorankusuKu

This message has been edited by GoTorankusuKu on November 29, 2000 at 08:40 PM

#42318 11/29/2000 11:21 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
Have you uploaded the above latest files Goto? We aren't having problems with that...

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#42319 11/29/2000 11:43 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
G
Addict
Offline
Addict
G
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
Yeah I did a file compare and uploaded them. Some of my members can't receive nor send. Very strange, the image button is missing in UBBDev PM's too.

------------------
The Fusion of Goku & Trunks...GoTorankusuKu

#42320 11/29/2000 11:44 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 126
V
Member
Offline
Member
V
Joined: Nov 2000
Posts: 126
here is the link
http://155.42.83.210/ubb547/Forum1/HTML/000048.html
Quote
quote:


------------------
I Am lost...
Angel is looking for me, help


I Am lost...
Angel is looking for me, help
#42321 11/30/2000 12:09 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 14
Z
Junior Member
Offline
Junior Member
Z
Joined: Oct 2000
Posts: 14
Hello, I updated to the version posted earlier today and reinstalled. I still get the "Page cannot be displayed
Cannot find server or DNS Error
Internet Explorer" error when I go to my Ultimate.cgi

I cannot figure out what is wrong!

The link to the board is http://www.backtobed.com/cgi-bin/Ultimate.cgi

#42322 11/30/2000 2:02 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 3
R
rzr Offline
Junior Member
Offline
Junior Member
R
Joined: Nov 2000
Posts: 3
is there any way to make the PM system so that instead of creating a new message for each reply, (which copies the previous reply, and adds it on, and some people like it that way) because some of these messages become redundant, and add quite a bit to the space. if it was like the general ubb posting method, where there is one thread, and replies are added onto that same one, it would solve that problem. and if users wanted to create a new topic, ofcourse that would be separate. but this would cut down and the space usage a lot! we've seen that our users like to keep replying to the same thread, instead of creating a new message for each reply. but instead, having one "topic" and with replies being added like ubb, it'd be one topic, that gets added onto, saved, deleted, or whatever. though i'm not sure completely how you'd implement it, as each user has a separate messages database. (currently we're running 30+MB per user, as they almost seem to "chat" using pm) so it is quite the cause for concern.

thanks a lot, and you guys have really done a great job with PM! thankyou.

#42323 11/30/2000 2:25 AM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Ok Allen just installed PM3.5 and it works smootly no problems at all

Only if i install IM i get blank page in forumdisplay.cgi, not a error thus i removed the coding for IM.
I'll wait till you guys redocument the hack to a clean version.

I am already happy with PM3.5 btw [Linked Image]

Thanks...

------------------

I got also UBB hacks database

#42324 11/30/2000 10:30 AM
Joined: Sep 2000
Posts: 793
D
Member
Offline
Member
D
Joined: Sep 2000
Posts: 793
Spawn, it doesn't run smoothly and perfectly...I wouldn't know though, because I USE NETSCAPE!!! If you paid attention, you'd know that it doesn't work in netscape.

------------------


-DT
#42325 11/30/2000 10:33 AM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Well let me say this, i dont give *** what NS does [Linked Image]

Edit: It does work good with NS6

------------------

I got also UBB hacks database

This message has been edited by -=SpAwN=- on November 30, 2000 at 09:36 AM

#42326 11/30/2000 11:02 AM
Joined: Sep 2000
Posts: 71
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Sep 2000
Posts: 71
Could you tell me what files to update for the new 3.5 beta you updated yesterday? I don't want to have to install it all again.

------------------
http://forums.pp-network.com
http://www.pp-network.com


vBulletin Team
[email protected]
#42327 11/30/2000 11:53 AM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
Goto, it sounds like a space in the name problem, which was fixed quite a while back. Be sure and upload the latest to get all the bug fixes...

Viet, I really can't tell where your install problem is, it could be conflicting with that memberline bar... several bugs are apparent.

zpara, that's a dns problem, which the pm's have nothig to do with. Check with your host to see if they are having problems.

rzr, that is something like a personal/ private forum, not really what this was designed to do... the easiest way to fix your resource problem would be to set the auto-delete to something reasonable, like 30 messages... they can copy/ paste if they want to save them on their own pc... I always delete the previous message unless it is necessary...

PP-N, as always, just upload the files included in the zip to get the latest revisions for pm's. No new coding needed... im's will require new coding if you don't already have them installed...

Thanks everyone for assistance in this bug testing........

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#42328 11/30/2000 2:37 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 14
Z
Junior Member
Offline
Junior Member
Z
Joined: Oct 2000
Posts: 14
Allen, I'm 99.9% sure it isn't a DNS problem. I can get to my other site files fine. If I removed the code in Ultimate.cgi it works fine =)

UPDATE: I got it to work now =) Had to move my forums code down past my UBB Poll code!

#42329 11/30/2000 3:11 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 793
D
Member
Offline
Member
D
Joined: Sep 2000
Posts: 793
Somewhere in the coding, I forget where, but it calls "ubonline.cgi". You really ought to fix it so it links to "UBOnline.cgi" (the right way), because these things are case-sensitive.

------------------


-DT
#42330 12/01/2000 2:57 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 8
B
Junior Member
Offline
Junior Member
B
Joined: Oct 2000
Posts: 8
I have big probs with the PM 3.0 hack!
I have installed the CODEBUTTON 3.5 Hack ....
My first prob is, when I want to post a pm I get get first the normal screen and can fill in everything BUT when I want to send it I get only a 500 error!
And if I take another (for example from vers. 3.5)privatesend.cgi, I can't fill anything cause I get immediately an error when I try to get into my pm-box!
My secound prob is when I want to post a normal reply or post a new topic I can also fill first everything but then when I click submit I only get a white screen!

This message has been edited by BaDaBOom on December 01, 2000 at 02:01 PM

#42331 12/03/2000 6:11 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 717
S
scattermidget
Offline
scattermidget
S
Joined: Nov 2000
Posts: 717
I just installed this and so far, so good.

Just wanted to point out a couple minor things:

1) Looking at the source code of privateview.cgi using my browser, I could see my password in the html. Granted someone would have to have my password to get into private view to begin with, but still.

2) In preferences, couple of typos (recieve-->receive, effected-->affected). Also, no matter how prefs are set, the radio button defaults back to "NO outbox" when you revisit them.

Otherwise, fantastic job. [Linked Image]

------------------

#42332 12/03/2000 12:00 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 20
W
Member
Offline
Member
W
Joined: Mar 2000
Posts: 20
I'm not sure if this has been answered, so I'm going to ask. Has the "Yes" error been fixed yet?

------------------
-Webmaster of Cheat City

Page 11 of 13 1 2 9 10 11 12 13

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
badfrog
badfrog
somewhere on the coast of Maine
Posts: 94
Joined: March 2007
Forum Statistics
Forums63
Topics37,569
Posts293,905
Members13,847
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,825
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
isaac 1
Top Likes Received
isaac 80
Gizmo 20
Brett 7
WebGuy 2
Top Likes Received (30 Days)
isaac 1
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2022 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Snapshot build 20220520)
Responsive Width:

PHP: 7.3.29 Page Time: 0.069s Queries: 95 (0.043s) Memory: 1.0302 MB (Peak: 1.2319 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2022-05-21 12:05:15 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS