Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 3 of 13 1 2 3 4 5 12 13
Joined: May 2001
Posts: 2
I
Junior Member
Offline
Junior Member
I
Joined: May 2001
Posts: 2
Please forgive me if this is covered elsewhere, but I have not been able to find it.

This SHW (Script Hack Wizard) is new to me...I have always installed hacks manually...is their a faq or how-to on how to use these?

Any help would be greatly appreciated! wink

Sponsored Links
Joined: Apr 2001
Posts: 6
C
Junior Member
Offline
Junior Member
C
Joined: Apr 2001
Posts: 6
You're right - SHW was new for me too. But if it works it's great smile

So here's the instruction:
Open avatarlist.cgi.

Find the following code
====
# spit out the avatar list
&set_page_elements;
print header(
-charset => "$masterCharset",
-type => "text/html",
);
print<=====
and insert after it
=====

=====
Then scroll a little bit down until that line:
=====
print qq(
and replace it with the following line:
[CODE] print qq(
=====

That's it - you're done.
Tell me what you think about it.

[ May 03, 2001 06:18 PM: Message edited by: CyberRain ]
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
CyberRain, would you mind if I incorporated that into the official code? I'll give you credit of course smile

qasic

Joined: Apr 2001
Posts: 6
C
Junior Member
Offline
Junior Member
C
Joined: Apr 2001
Posts: 6
qasic - Please do so.
I've got no problem with that :-)

It was a pleasure for me.

But there's still one question from my side: Why should be an User-Avatar-Upload critical? confused You can restrict the filename, the size and the location.
Can we re-think about this again?!

Greetings, CyberRain

Joined: Oct 2000
Posts: 215
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 215
qasic, I installed this hack, and everything works, except for file upload. When I attempt to upload a file, I get the following error message:

Software error:
CGI open of tmpfile: Permission denied

For help, please send mail to this site's webmaster, giving this error message and the time and date of the error.


I don't think this is a bug or anything, it seems like I need to change permissions on a directory on my server somewhere, but I can't figure out where. I've tested a few different things, but to no avail.

Win 2K Server
UBB 6.04c


Ultimate Frisbee is good for you, it improves your symbolic logic skills.
Sponsored Links
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Let me guess. You're using WinNT? Some WinNT experience this problem and there's nothing I can do about it as it's a server side configuration problem.

q

Joined: Oct 2000
Posts: 215
R
Member
Offline
Member
R
Joined: Oct 2000
Posts: 215
I'll keep looking. If I find the problem I'll let you know. I suspect it's trying to create a temp file in some directory and it doesn't have permission to. I just have to find the right directory and give the right permissions tipsy


Ultimate Frisbee is good for you, it improves your symbolic logic skills.
Joined: May 2000
Posts: 251
R
Member
Offline
Member
R
Joined: May 2000
Posts: 251
Is there any way I could turn avatars off on certain forums, where they don't display?

Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Radio: no

ZIP file added with Cyber's nice hack. Just re-upload avatarlist.cgi to upgrade.

q

Joined: May 2001
Posts: 2
I
Junior Member
Offline
Junior Member
I
Joined: May 2001
Posts: 2
OK, I think I am going to be found out for the idiot I am but....how do I get the avatar cp in English rather than French?

Sponsored Links
Joined: Apr 2001
Posts: 58
M
Mix Offline
Member
Offline
Member
M
Joined: Apr 2001
Posts: 58
when viewing the avatar selection list with netscape do the images look VERY small to you? or is it just me? I mostly use Explorer, but i was testing how my site looks with netscape. this isn't just my ubb its everyones? how odd...

[ May 03, 2001 05:59 PM: Message edited by: Mix ]

Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Iawedar: RTM.

Mix: Known problem. The workaround is to USE and SPECIFY the image size in Avatar Settings. It's a Netscape bug.

Joined: May 2001
Posts: 5
T
TBF Offline
Junior Member
Offline
Junior Member
T
Joined: May 2001
Posts: 5
Q-

Hi, The Blue Falcon here. As you already know (because you helped) I have been struggling throught the who's online hack. However my question for you is 2 fold.

1- How can I allow AVATARS to be links rather than house the graphics on my server? Is it possible?

2- With signatures, if the pics are nothing but links, I should not get ANY charge for bandwidth should I?

As always thanks for your help!

www.teamfalcononline.com

NOTHING BUT q hack from now on!!!!!!

Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
1) House them on a free server and change the avatar URL in the settings but have a local copy of the avatars so the program can detect that specific avatars exist.

2) Images that don't refer to your server (in URL) in sigs don't cause extra bandwidth. Only stuff from your server would cause bandwidth charges.

q

Joined: Apr 2001
Posts: 41
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Apr 2001
Posts: 41
Thank you so much Q! Your the best man!!!

I have seen you on the infopop boards.....Do you work with them.

Joined: May 2001
Posts: 19
M
Junior Member
Offline
Junior Member
M
Joined: May 2001
Posts: 19
great post.

Joined: Feb 2001
Posts: 67
C
Member
Offline
Member
C
Joined: Feb 2001
Posts: 67
This might sound stupid..
but euhm where can i find some cool arvarts so i can give my members a list where they can begin from?


What Would UBB look like with out hacks?
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
G
Addict
Offline
Addict
G
Joined: Sep 2000
Posts: 1,304
Quote
quote:
You make them on your own, it's just crop, resize and save...

Joined: May 2001
Posts: 1
B
Junior Member
Offline
Junior Member
B
Joined: May 2001
Posts: 1
I uploaded a test avatar to my avatar (wiz.gif) directory. I also uploaded the same one but named it 00000002.gif for my custom one. If I delete the wiz.gif, my av disappears. What did I miss in the hack?
Thanks for the help.

Joined: May 2001
Posts: 4
G
Junior Member
Offline
Junior Member
G
Joined: May 2001
Posts: 4
I've installed the hack, and everything seems to function with 1 exception. I am unable to list the 2nd page of avatars when I choose to view all avatars.

Please have a look at:
http://sa.greydog.net/forum

Appreciate any help, thanks for the great hack smile

Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
BOLO. You must place custom avatars inside the custom avatar directory.

GreyDog: I've changed the routine from Javascript to HTML. I think this will fix it for you. Redownload the ZIP and upload avatarlist.cgi again.

qasic

[ May 08, 2001 05:24 PM: Message edited by: qasic ]

Joined: May 2001
Posts: 4
G
Junior Member
Offline
Junior Member
G
Joined: May 2001
Posts: 4
qasic:

thanks very much for the quick reply to my previous problem. it works fine now. however i have run into a new issue.

for users that select NONE as their avatar, or haven't selected an avatar, i am getting the image not found icon, instead of 'blank.gif'. i've double checked the hack code, and blank.gif is in the right place, please advise.

once again my site is at http://sa.greydog.net/forum, you can see the problem on some of the users there.

Joined: Apr 2001
Posts: 61
M
MZ Offline
Member
Offline
Member
M
Joined: Apr 2001
Posts: 61
nice hack.


WHERE CAN I DOWNLOAD A V A T A R S ? ? ?

Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
GreyDog. Inside my ZIP file you'll find a blank.gif . Upload that to your avatar directory (it's a 1x1 transparent picture).

q

Joined: May 2001
Posts: 4
G
Junior Member
Offline
Junior Member
G
Joined: May 2001
Posts: 4
qasic,

the 'blank.gif' is in the right spot, it is in my avatars directory. from what i can see i believe it is a code issue, right clicking on the 'image not found' icon, it shows me the link it's trying to get to, which is 'http:///'...

i've checked the code again and it looks correct (matches what your instructions say to do).. please advise

Joined: May 2001
Posts: 13
K
Junior Member
Offline
Junior Member
K
Joined: May 2001
Posts: 13
I tried to install the hack, I installed it perfect but no go mad . I whent into the control panel, there isnt even an avatar confugiration in the cp either mad Struggle. Any help or suggestions ?

does the avatar hack work with Ultimate Bulletin Board 6.04d ?

Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
GreyDog: check your mail

Koro: You never uploaded your avatar template.

q

Joined: May 2001
Posts: 254
L
Member
Offline
Member
L
Joined: May 2001
Posts: 254
This is one of my favorite hacks tipsy


QUOTES: by Link2001-------------------------"I see under the road.""When will the path end?""Boy Im tired."-------------------------
Joined: May 2001
Posts: 13
K
Junior Member
Offline
Junior Member
K
Joined: May 2001
Posts: 13
Well I did upload cp_vars_avatar and cp_manage_avatar to my Templates Folder in the cgi bin, chmod 755. Isnt that correct ?

Joined: May 2001
Posts: 13
K
Junior Member
Offline
Junior Member
K
Joined: May 2001
Posts: 13
why must i be doomed with no working avatar forums ?

Joined: May 2001
Posts: 47
D
Member
Offline
Member
D
Joined: May 2001
Posts: 47
Qasic, I'm having the same problem as Greydog. confused

Any help would be greatly appreciated!

Joined: May 2001
Posts: 13
K
Junior Member
Offline
Junior Member
K
Joined: May 2001
Posts: 13
Q, r u sure it works with Ultimate Bulletin Board 6.04d, i saw another person when upgrading it didnt apear on the cp

Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
1) Postitive working on UBB 6.04d. It's on my test system right now.

2) Greydog's problem was not really a problem. It was a browser cache problem. Again the problem was not upload blank.gif to the avatars dir.

qasic

Joined: May 2001
Posts: 13
K
Junior Member
Offline
Junior Member
K
Joined: May 2001
Posts: 13
Q, What about my problem frown ???

Joined: May 2001
Posts: 4
G
Junior Member
Offline
Junior Member
G
Joined: May 2001
Posts: 4
qasic,

I just emailed you back. I cleared my browser cache and my server's cache, neither fixed the problem. Everyone I've spoken to says they see the same thing as I do, little rectangle where the Avatar would be, and a red X on a while background, the typical picture-not-found broswer icon.. I am on 6.04c and will update to 6.04d tonight, but logically that wouldn't fix the problem.. I'll rehack the code again.

Joined: May 2001
Posts: 13
K
Junior Member
Offline
Junior Member
K
Joined: May 2001
Posts: 13
Q, i put in cp.cgi?ubb=manage_avatar, and got it to work EXCEPT there is no drop down menu to edit the avatars, do u know whats the answer to this, like what file or files is wrong ?

Joined: May 2001
Posts: 13
K
Junior Member
Offline
Junior Member
K
Joined: May 2001
Posts: 13
I can access the other one too EXCEPTm it doesnt have an avatar feature in the CP and its like there isnt even an avatar hack on in the forums. Theres nuthing about avatars in the registration or profile on choosing an avatar

Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Q
qasic Offline OP
Developer
OP Offline
Developer
Q
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
GreyDog's problem now is fixed. It's due to a new behaviour in UBB 6.04c+,

To fix this bug, open up ubb_profile.cgi,

find:

Code
code:

add below:

Code
code:

That'll squish this bug to death smile

Koro: it's looks as if cp_common.plwasn't hacked correctly.

qasic

[ May 09, 2001 09:32 PM: Message edited by: qasic ]

Joined: May 2001
Posts: 13
K
Junior Member
Offline
Junior Member
K
Joined: May 2001
Posts: 13
TADA, got it to work !!!! YEEE HAW, thanks Q, it was bunch of stuff, and errors !

Joined: Nov 2000
Posts: 148
W
Member
Offline
Member
W
Joined: Nov 2000
Posts: 148
Would anyone know of a site where I can get Avatars icons? Please . .

If you have any Avatars to spare please upload them
here.

Page 3 of 13 1 2 3 4 5 12 13

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
badfrog
badfrog
somewhere on the coast of Maine
Posts: 94
Joined: March 2007
Forum Statistics
Forums63
Topics37,557
Posts293,856
Members13,847
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,819
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
Top Likes Received
isaac 70
Gizmo 16
Brett 7
WebGuy 2
Morgan 2
Top Likes Received (30 Days)
None yet
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2021 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Snapshot build 20210915)
Responsive Width:

PHP: 7.3.29 Page Time: 0.053s Queries: 95 (0.032s) Memory: 1.0021 MB (Peak: 1.1987 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2021-12-06 15:43:51 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS