|
Joined: Nov 2001
Posts: 99
Member
|
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 99 |
there was only one line in that and I checked it and it was right but I reuploaded all the files I backed up and still having that error? Any ideas I'm having JC at ubbdesign right now checking it out, I wonder what I did 
|
|
|
|
Joined: Nov 2001
Posts: 99
Member
|
Member
Joined: Nov 2001
Posts: 99 |
oh my goodness I made a dumb error forget it 
|
|
|
|
Joined: Aug 2001
Posts: 71
Member
|
Member
Joined: Aug 2001
Posts: 71 |
Qasic, Bug Squish.. ****************************************** public_register_page_kid.pl (template) ****************************************** FIND: # other registration fields follow: ADD AFTER: require "$vars_config{CGIPath}/avatar_list.pl"; &AvatarGutsProfile; SHOULD BEFIND: # other registration fields follow: ADD AFTER: require "$vars_config{CGIPath}/ubb_avatar.cgi"; &AvatarGutsProfile;
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
Thx Morpheus. Auto-install had it correct but the readme didn't qasic
|
|
|
|
Joined: May 2001
Posts: 6,708
Member
|
Member
Joined: May 2001
Posts: 6,708 |
Qasic are you supporting the Auto-install? Or just the manual install?
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
Only manual install is support. Auto-install is only provided for convenience.
qasic
|
|
|
|
Joined: Jun 2001
Posts: 216
Member
|
Member
Joined: Jun 2001
Posts: 216 |
Heya Qasic,
I added the code you recomended above ($0 =~ m!(.*)(\|/)[^/\]+!) && unshift(@INC, $1, "$1$2Modules");
My code now looks like this: # Note: If you ain't Infopop or an Infopop licensee, you DON'T HAVE ANY # right to use it! ############################################################################
# Get the script location: UNIX / or Windows / ($0 =~ m,(.*)/[^/]+,) && unshift (@INC, "$1"); # Get the script location: Windows ($0 =~ m,(.*)\[^\]+,) && unshift (@INC, "$1");
($0 =~ m!(.*)(\|/)[^/\]+!) && unshift(@INC, $1, "$1$2Modules"); use lib("./Modules", "."); # in the event $0 is not set
The new error is: The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:
Can't locate UBBCGI.pm in @INC (@INC contains: ./Modules . F:/Perl/lib F:/Perl/site/lib) at F:InetpubTestAlteredDestinycgi-binavatarlist.cgi line 22. BEGIN failed--compilation aborted at F:InetpubTestAlteredDestinycgi-binavatarlist.cgi line 22.
Basically, the error is occuring in line 22 instead of line 17 now.
I'll toy with it a bit to see if i can figure it out. If you have any ideas, they would be much appreciated.
|
|
|
|
Joined: Nov 2001
Posts: 10
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Nov 2001
Posts: 10 |
hey Qasiq or anyone able to help me, in the cp.cgi when I am trying to install the vars_worldets_mods.cgi it cant find [code][/code] so I cant finish installing it... what can I do?
|
|
|
|
Joined: Jun 2001
Posts: 216
Member
|
Member
Joined: Jun 2001
Posts: 216 |
Qasic, i got it.
To fix this error: The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:
Can't locate UBBCGI.pm in @INC (@INC contains: ./Modules . F:/Perl/lib F:/Perl/site/lib) at F:InetpubTestAlteredDestinycgi-binavatarlist.cgi line 17. BEGIN failed--compilation aborted at F:InetpubTestAlteredDestinycgi-binavatarlist.cgi line 17.
In avatarlist.cgi Find: use UBBCGI qw(:cgi); use UBBCGI::Carp qw(fatalsToBrowser set_message);
Replace with: use CGI qw(:cgi); use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser set_message);
Seemed to have fixed my problem -- however, i don't know what the repricusions are.
[ 01-07-2002 04:33 PM: Message edited by: Corona ]
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
Both of you try this. Find: ($0 =~ m!(.*)(\|/)[^/\]+!) && unshift(@INC, $1, "$1$2Modules"); use lib("./Modules", "."); # in the event $0 is not set and replace with: BEGIN { ($0 =~ m!(.*)(\|/)[^/\]+!) && unshift(@INC, $1, "$1$2Modules"); use lib("./Modules", "."); # in the event $0 is not set } LMK how this goes. FYI, using UBBCGI is better; it's faster qasic
|
|
|
|
Joined: Jun 2001
Posts: 216
Member
|
Member
Joined: Jun 2001
Posts: 216 |
heh, i just saw the BEGIN{} code down in ultimatebb.cgi, and was just about to try what you have recomended. brb -- i'll let ya know how it goes.
|
|
|
|
Joined: Jun 2001
Posts: 216
Member
|
Member
Joined: Jun 2001
Posts: 216 |
Yes, the BEGIN code takes care of the problem as well. I adjusted my lines of:
use CGI qw(:cgi); use CGI::Carp qw(fatalsToBrowser set_message);
back to the original: use UBBCGI qw(:cgi); use UBBCGI::Carp qw(fatalsToBrowser set_message);
as well -- just to verify that the updated code produced the desired effect.
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
Hi, I actually had that code in my own avatarlist.cgi because a paid client of mine encoutered the same problem. Stupid Windows servers I'll update the one on my website when I get a chance qasic
|
|
|
|
Joined: Feb 2001
Posts: 251
Member
|
Member
Joined: Feb 2001
Posts: 251 |
Does the avatar hack works with 6.2 beta 1 w/accel ?
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
I haven't tried but I don't see why not - hacking in this avatar hack is extremely minimal.
qasic
|
|
|
|
Joined: Feb 2001
Posts: 251
Member
|
Member
Joined: Feb 2001
Posts: 251 |
Thanks Qasic, going to try it 
|
|
|
|
Joined: Oct 2001
Posts: 199
Member
|
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 199 |
Hi Qasic, I got kind of a stupid question. In the instructions "avatar_hack_install_1_0.txt it says: ------------------------------------------------------------------------------ WHAT FOLLOWS IS OPTIONAL. YOU MAY DO THIS IN YOUR CONTROL PANEL NOW. GO TO :::::::::: CODE HACKING SECTION ::::::::::::::::: ------------------------------------------------------------------------------ Heres the stupid part , I went to my control panel but I can't find CODE HACKING section anywhere... Please let me know I'm using 6.1.0.3 Thanks Rainner
|
|
|
|
Joined: Oct 2001
Posts: 199
Member
|
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 199 |
Well, here I go again talking to myself hehe...
I got it all working fine. Real nice hack Qasic, thank you!
My last thing is getting the french to english, I seem to have missed that part in the instructions.
Later all
Rainner
|
|
|
|
Joined: Oct 2001
Posts: 199
Member
|
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 199 |
yawn... just me again. Avatars are working great but I just can't find the awy to add the english instead of the frech. Please give me a clue  I didn't see it in the install instructions. Thanks Rainner
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
It's in the instructions. Look harder.
q
|
|
|
|
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849
Spotlight Winner
|
Spotlight Winner
Joined: Jun 2001
Posts: 2,849 |
Or you could use Babblefish at AltaVista...
|
|
|
|
Joined: Sep 2000
Posts: 793
Member
|
Member
Joined: Sep 2000
Posts: 793 |
It's near the top of the instructions, between 'what follows is optional' and the 'code hacking section' labels...IMHO the english wordlets should go near the end, but that's just IMHO. 
-DT
|
|
|
|
Joined: May 2001
Posts: 6,708
Member
|
Member
Joined: May 2001
Posts: 6,708 |
In the file would be better. 
|
|
|
|
Joined: Feb 2001
Posts: 251
Member
|
Member
Joined: Feb 2001
Posts: 251 |
I got it working on 6.2 beta 1.
One thing is that when a user try to register it do not shows up on the registration page. I checked the public_register_page.pl and everything looks ok?
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
Have you enabled the picture field in registration?
qasic
|
|
|
|
Joined: Feb 2001
Posts: 251
Member
|
Member
Joined: Feb 2001
Posts: 251 |
Yes the picture field is an optional field
|
|
|
|
Joined: Dec 2001
Posts: 33
Member
|
Member
Joined: Dec 2001
Posts: 33 |
******************************** UBBCGI.pm (Module Directory) ******************************** FIND: # $TempFile::TMPDIRECTORY = '/usr/tmp'; THEN: Change this to relfect a path a directory inside your webserver that is CHMOD 777. what am i supposed to change it to? can someone give me an example 
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
maurice, try rehacking public_register_page.pl and ubb_registration.cgi
Rock,
This is the path on your server where files will be temporarily stored when Avatars are uploaded in the Control Panel. If you're on UNIX, you don't need to touch this. If you're on Windows, I recommend you to set this to your UBB cache directory, such as d:/ubb/cache-fj3974fa
qasic
|
|
|
|
Joined: May 2001
Posts: 4
Junior Member
|
Junior Member
Joined: May 2001
Posts: 4 |
quote: Originally posted by qasic: Both of you try this.
Find:
($0 =~ m!(.*)(\|/)[^/\]+!) && unshift(@INC, $1, "$1$2Modules"); use lib("./Modules", "."); # in the event $0 is not set
and replace with:
BEGIN { ($0 =~ m!(.*)(\|/)[^/\]+!) && unshift(@INC, $1, "$1$2Modules"); use lib("./Modules", "."); # in the event $0 is not set }
LMK how this goes.
FYI, using UBBCGI is better; it's faster
qasic
I already tried above one,but still have error message below:
[500] Error - Internal Server Error
Debugging Information:
Premature end of script headers: /data1/va/tsenglh1/ubbnew/cgi-bin/avatarlist.cgi
|
|
|
|
Joined: Feb 2001
Posts: 251
Member
|
Member
Joined: Feb 2001
Posts: 251 |
I rehacked , no go still the same problem
I run 6.2 beta
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
fredfr,
Is the path to Perl correct in avatarlist.cgi? What's the URL to your UBB?
maurice,
Send me login details to your FTP and I'll investigate.
qasic
|
|
|
|
Joined: May 2001
Posts: 4
Junior Member
|
Junior Member
Joined: May 2001
Posts: 4 |
quote: Originally posted by qasic: fredfr,
Is the path to Perl correct in avatarlist.cgi? What's the URL to your UBB?
maurice,
Send me login details to your FTP and I'll investigate.
qasic
My UBB installed in the Virtualave.Have anyone installed it in that free hosting ?
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
See the top of your ultimatebb.cgi. Replace the first line of avatarlist.cgi with the one from ultimatebb.cgi. If you have further questions, please provde me with the URL to your UBB.
qasic
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 122
Member
|
Member
Joined: Jul 2001
Posts: 122 |
qasic I have a question.
Does this hack work well along with your Custom Title/Rank v1.1 installed?
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
Yup, fully compatible w/ Jimbo.
qasic
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 122
Member
|
Member
Joined: Jul 2001
Posts: 122 |
Qasic another question. I installed your hack on my board witch is v6.1.0.4 The avatars work great, but problem is I noticed is when a member has a picture in their profile, it shows as the profile picture instead of the avatar they selected. Only way I can correct this is clear cache and it's fixed, but they can't select a avatar due to their profile picture. It does not make a seperate field for avatars. I also noticed when you select a avatar image, it goes into your picture field. Now I don't know of this is a bug or I did something wrong witch I doubted. But do you know a way to fix this and seperate the avatars from the picture field with their own? http://198.76.30.38//ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic&f=2&t=001018 Here go to my name in that topic and click on my profile. You see what I mean. [ 01-23-2002 02:19 AM: Message edited by: Terminator_X ]
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 122
Member
|
Member
Joined: Jul 2001
Posts: 122 |
|
|
|
|
Joined: Jan 2002
Posts: 3
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Jan 2002
Posts: 3 |
Hey Terminator_X, I just installed the hack myself and didn't realize that some of our users had pictures in their profile. I read the instructions that came with the hack but again, I stupidly assumed that my members didn't have pictures or was brain dead at the moment and didn't care  Anyway, what a suprise I got when I surfed my forums and noticed that there were some that had pictures, and they showed up as their avatar. I wish I could disable the picture field without messing up the avatars but since I already installed it, I wish there was a way to "get rid" of the picture field. By the way, I really like the hack!! It installed perfectly. I just wish I would have read the instructions a little more carefully before installing on our "live" forums. I probably would have still installed it due to our members "hounding the admins" about this feature. Jon "RoC" Kolman
|
|
|
|
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940
Developer
|
Developer
Joined: Jan 2001
Posts: 1,940 |
At the very top of the avatar hack it says that it replaces the picture field The workaround I suggest is that you can remove the picture by manually removing the URL from the user's profile if you like. qasic
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 122
Member
|
Member
Joined: Jul 2001
Posts: 122 |
quote: Originally posted by qasic: At the very top of the avatar hack it says that it replaces the picture field
The workaround I suggest is that you can remove the picture by manually removing the URL from the user's profile if you like.
qasic
So their is no way to work around this and give Avatar it's own field? My members are not going to be pleased. 
|
|
|
Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.
Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
|
|
Posts: 1,157
Joined: July 2001
|
|
Forums63
Topics37,575
Posts293,931
Members13,823
|
Most Online6,139 Sep 21st, 2024
|
|
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
|
|
|
|