Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 4 1 2 3 4
Joined: Mar 2000
Posts: 204
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2000
Posts: 204
Name: "Last Reply By" In Forum Display

Description: Displays the name of the last poster in a topic on the topic listing page.

Get:

https://www.ubbdev.com/hacks/6.1/last_reply.txt

or anytime between 4 P.M. and ll:30 P.M. on weekdays:

http://w00tness.cjb.net/last_reply_by_6.1.txt

Updated for 6.1.0. Finally outta beta. Have fun! smile


-Never Underestimate The Power Of Stupid People In Large Groups.
Sponsored Links
Joined: May 2001
Posts: 6,708
Member
Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 6,708
I tested this hack when 2.0 was out, so it should work perfectly on 6.1 Final. smile

Nice hack![Linked Image]

Joined: Aug 2001
Posts: 98
lg Offline
Member
Member
Offline
Joined: Aug 2001
Posts: 98
thanx

Joined: Mar 2000
Posts: 57
NSA Offline
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2000
Posts: 57
I love you smile

Worked perfectly on a (decently) clean 6.1.0.2 install. Magnific!

Joined: Sep 2001
Posts: 1
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Sep 2001
Posts: 1
Will this work with 6.04? Or is there another version specifically for 6.04?

Sponsored Links
Joined: May 2001
Posts: 2,798
Member
Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 2,798
Quote
quote:
No. Only 6.1. Check the v6.0x mods forums.

Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
LK Offline
Admin / Code Breaker
Admin / Code Breaker
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
Very nice smile

Just a note, instead of the UBBAccel code, you can just use $ULTIMATEBB as the URL in $last_post_username tipsy
Code
code:

BTW, The old (beta) URL is https://www.ubbdev.com/ubbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=30&t=000023 , and the topic is now closed.

Joined: Oct 2001
Posts: 24
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 24
I installed this hack and it's work fine, function-wise. However, I do have one small error. Rather than saying, "Last post by:", I only get ":".

How do I fix that?

Joined: May 2001
Posts: 47
Member
Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 47
Quote
quote:
Make sure you add the line to your vars_wordlets_mods file. It appears you skipped that part

Joined: Oct 2001
Posts: 24
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 24
Thanks. It's working perfectly now.

Anyone know how to fix my other problems?

My question is listed at the bottom of this page:

https://www.ubbdev.com/ubbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=29&t=000191&p=

[ 10-29-2001: Message edited by: Hussein ]

Sponsored Links
Joined: Mar 2000
Posts: 204
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2000
Posts: 204
LK: The reason it's like that was for the Beta versions. Not all of the 6.1 Beta's had the accelerator implemented (as well as the check in ubb_lib, where you get $ULTIMATEBB from). So that's why that's there, but since this hack is final, I guess it can be removed now. Thanks!

[ 10-29-2001: Message edited by: The Donut ]


-Never Underestimate The Power Of Stupid People In Large Groups.
Joined: Apr 2001
Posts: 186
Member
Member
Offline
Joined: Apr 2001
Posts: 186
;O( i am just getting a blank page vhen i am trying to open both your links ..

thomas

Joined: Sep 2001
Posts: 90
Member
Member
Offline
Joined: Sep 2001
Posts: 90
Thanks

Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
LK Offline
Admin / Code Breaker
Admin / Code Breaker
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
Quote
quote:
isn't XHTMLed, & isn't XHTMLed.

Use:
Quote
quote:
And:
Quote
quote:

Joined: May 2001
Posts: 6,708
Member
Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 6,708
I have a Question, is there any way to have the last poster as the topic starter when there is a new topic with no posts? Because when there is a new topic the tables are un-even.

Joined: Mar 2000
Posts: 204
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2000
Posts: 204
Yes smile


-Never Underestimate The Power Of Stupid People In Large Groups.
Joined: Sep 2001
Posts: 239
Member
Member
Offline
Joined: Sep 2001
Posts: 239
I am getting a blank page with the Accelerator on.

http://www.muddyatvs.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=forum&f=2&DaysPrune=1000

Anyone know what the problem could be?

Joined: Mar 2000
Posts: 204
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2000
Posts: 204
change the semicolons to ampersands (&) in $last_post_username and $page_number in ubb_forum.cgi..

It's a problem with the way PHP parses the query string methinks..

LK: RACNH4X4's problem is why I used &'s instead of ;'s

[ 11-05-2001: Message edited by: The Donut ]


-Never Underestimate The Power Of Stupid People In Large Groups.
Joined: May 2001
Posts: 6,708
Member
Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 6,708
Quote
quote:
Could you post the code I would need to change?

Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
LK Offline
Admin / Code Breaker
Admin / Code Breaker
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
TD: maybe it can't be ';', but it can be '&' like I suggested in my post.

Joined: Oct 2001
Posts: 20
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Oct 2001
Posts: 20
Thanks, my users were asking for exactly this mod...

Dirk


Be bold, and mighty forces will come to your aid -- Basil King
Joined: Jun 2001
Posts: 729
Coder
Coder
Offline
Joined: Jun 2001
Posts: 729
Donut,
I also get a blank page when the accelerator is turned on and you click on the user ID link. When you get a chance can you post the changes needed.

TIA,

Joined: Nov 2000
Posts: 13
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Nov 2000
Posts: 13
Hiya...any chance of an update soon for the 6.1.0.3 ?

Joined: Nov 2001
Posts: 33
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Nov 2001
Posts: 33
Jimmy i have this hack installed on 6.1.0.3 without changing anything and it works fine lmao

and if anyone can ehlp me i would like the LAST POST USER NAME to link back to thier profile is that possible? Slurpee has it that way on his VHforums

Joined: Feb 2000
Posts: 64
Member
Member
Offline
Joined: Feb 2000
Posts: 64
Ok what is the deal with the var_mod_wordelts file?

I went to the site that I was told to go to and dowloaded what I was told to, but I did not get that file. I got ultimateubb_mod_wordlets_install.cgi I ran that file and I had to change permissions on a bunch of files to something other then what they are supposed to be (755 to 777) So what does that file do? I mean do I even need the thing and why does it have a different name then people keep using!

I also got the white screen when clicking on the persons name.

[ 11-24-2001: Message edited by: Zedd ]

Joined: Mar 2000
Posts: 204
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2000
Posts: 204
ssilenthill:

Replace:
Quote
quote:
with
Quote
quote:
That should work..

The blank screen prob will be fixed later on tonight, for those of you using the Accelerator.


-Never Underestimate The Power Of Stupid People In Large Groups.
Joined: Nov 2000
Posts: 13
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Nov 2000
Posts: 13
Hi just wondering whether you've updated the scripts...

Another question, is the script hosted in webdev correct as the instructions for editing the files are incomplete (edits for public_topic_page not shown)

thanks

[ 11-28-2001 12:03 AM: Message edited by: MacBiXX ]

Joined: May 2001
Posts: 10
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 10
Hi, I'm having the same problem with the Last Reply being missing from my Last Post window, I've checked everything...including the last var_wordlets_mods.cgi

%vars_wordlets_mods = (
last_reply_by => "Last reply by",
);
q~last_reply_by~ => q~Last reply by~,
1;

Is this correct?

Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
LK Offline
Admin / Code Breaker
Admin / Code Breaker
Offline
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
krank: not really, use:
Quote
quote:

Joined: Mar 2000
Posts: 204
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2000
Posts: 204
MacBixx: Everything in the docs is complete. Nothing is missing. I can assure you that since I use the directions and code from my own doc files to rehack stuff when I update (which I've just done recently).


-Never Underestimate The Power Of Stupid People In Large Groups.
Joined: May 2001
Posts: 10
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 10
Quote
quote:
I've changed my code to what you kindly specified, but I'm still getting the same problem.

http://www.gamersquare.org/board/cgi-bin/ultimatebb.cgi

Is the problem caused by UBBAccelerator? Or should I copy back the original files and re-do it from scratch? laugh

Joined: Mar 2000
Posts: 204
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2000
Posts: 204
You have done the complete installation of the Mods Wordlets, right? The only reason it wouldn't work is because you probably don't have the Mods Wordlets installed correctly.


-Never Underestimate The Power Of Stupid People In Large Groups.
Joined: May 2001
Posts: 10
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: May 2001
Posts: 10
Quote
quote:
DOH!

Joined: Nov 2000
Posts: 13
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Nov 2000
Posts: 13
Quote
quote:
thanks donut.

I mentioned the discrepency because I downloaded one copy from ubbdev's database and one from your site...and there are some differences.

however, with some mix-matching...i managed to get my to work.

thanks.

Joined: Jun 2001
Posts: 26
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Jun 2001
Posts: 26
I have but one problem:

Would it be possible to modify the code so that a topic with 0 replies would show up as

Last Reply By: [AutherHere]

Two Reasons:
a.) I don't like differant sized table cells.
b.) Because.

Joined: Mar 2000
Posts: 204
Member
Member
Offline
Joined: Mar 2000
Posts: 204
Sure..

Just replace:

Code
code:

with

Code
code:

That should do it.


-Never Underestimate The Power Of Stupid People In Large Groups.
Joined: Jul 2001
Posts: 12
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Jul 2001
Posts: 12
thx a lot

[ 12-05-2001 12:11 PM: Message edited by: -=Tuc@z=- ]

Joined: Dec 2001
Posts: 9
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Dec 2001
Posts: 9
Hi i too am also having problems with it displaying : instead of last post by.. Could someone please help me?

Joined: Dec 2001
Posts: 9
Junior Member
Junior Member
Offline
Joined: Dec 2001
Posts: 9
nevermind i got it

Joined: Sep 2001
Posts: 239
Member
Member
Offline
Joined: Sep 2001
Posts: 239
Is this compliant with the Accelerator yet?

Page 1 of 4 1 2 3 4

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
AllenAyres
AllenAyres
Texas
Posts: 21,079
Joined: March 2000
Forum Statistics
Forums63
Topics37,575
Posts293,927
Members13,822
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,833
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
cgregg 1
Top Likes Received
isaac 82
Gizmo 20
Brett 7
WebGuy 2
Top Likes Received (30 Days)
None yet
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2024 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Preview build 20240506)