Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 2 of 3 1 2 3
#198600 05/09/2003 1:55 PM
Joined: May 2001
Posts: 283
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 283
That's right, LK, I almost forgot about that. Can you give us a list of the other servers (URLs) that would work with this hack?

What I've don is create an imaginary SOp user called Gunther. My members know who he is and that he's just there to keep the room open. Since I have two computers in my office I just log on the the chat with one as Gunther early in the day and leave him there so the room is open. We get a kick out of Gunther.

Sponsored Links
#198601 05/09/2003 5:00 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
http://www.mirc.co.uk/servers.ini
all the URLs after "SERVER:" should work... (for example the first one there is "irc.dal.net")

#198602 05/13/2003 5:14 AM
Joined: Mar 2000
Posts: 63
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Mar 2000
Posts: 63
Many thanks for this LK and CatcherMan. I didn't want to seem negative, I was just a bit frustrated as it took me a while to get to grips with this. Will give it a try...

#198603 06/04/2003 5:29 PM
Joined: May 2001
Posts: 283
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 283
The Show URL button in the chat doesn't work except for the person that hits it. It used to open a new window with the link for all users in the chatroom, but it's not doing that anymore.

Any help?

#198604 06/14/2003 5:28 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 59
D
Member
Offline
Member
D
Joined: Jun 2001
Posts: 59
I still am not past that java.lang.classnot found exception. When I go to the chat, it doesn't pop up the applet anymore like it used to, it just says the above.

Sponsored Links
#198605 06/16/2003 9:52 AM
Joined: Jun 2003
Posts: 2
S
Junior Member
Offline
Junior Member
S
Joined: Jun 2003
Posts: 2
anybody try this on 6.5 ?

#198606 06/16/2003 2:52 PM
Joined: May 2001
Posts: 283
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 283
Can anyone please explain why the "Show URL" button doesn't work anymore?

If you click on it and enter a URL into the pop-up window it's supposed to open a blank page and go to that URL for all users in the chat, but it no longer does that. It only opens the new window for the user that submits the request.

And, yes, it works on 6.5 sixpax12.


p.s. I have triple checked my Control Panel settings. They are set to allow this operation.

#198607 06/18/2003 4:21 PM
Joined: May 2001
Posts: 283
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 283
After some digging yesterday, with LK and dj_rava, we came to realize that the problem I mentioned above is a bug in the Java applet.

I contacted JPilot about it and here is my reply:

Quote
quote:
hello, thanks for the feedback, yes i can confirm it is bug in the applet
causing these problems. I will get a fix out there as soon as we can.
Thanks for your help LK and dj_rava. We'll get to the bottom of this.

#198608 06/26/2003 6:05 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
appearantly jPilot did hear BOTH your requests and has already fixed them:
http://www.jpilot.com/products/jirc/preview/
Quote
quote:
- fix /showurl not showing up in other applet client bug
- fix bug that a very long URL string is not clickable
laugh

#198609 06/26/2003 5:49 PM
Joined: May 2001
Posts: 283
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 283
Sweet!!!

Now, tell me again, how do I make this new version available to all of my chat members?

Sponsored Links
#198610 06/27/2003 2:13 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
you put the "classes" folder on your noncgi dir, and overwrite all files necessary. (some files aren't overwritten, like your personal sounds)

#198611 06/28/2003 9:50 AM
Joined: Jan 2003
Posts: 87
B
Member
Offline
Member
B
Joined: Jan 2003
Posts: 87
Quote
quote:
Originally posted by LK:
you put the "classes" folder on your noncgi dir, and overwrite all files necessary. (some files aren't overwritten, like your personal sounds)
LK:

I followed your above instructions with no problems, but I don't see anything different in the chat room - am I suppose to see anything different? confused

#198612 06/28/2003 10:10 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
It's only bugfixes, thus you shouldn't see anything new tipsy

#198613 06/29/2003 2:58 AM
Joined: May 2001
Posts: 283
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 283
Thanks LK for all of your assistance.

#198614 06/29/2003 3:03 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
I'm in your chatroom now and the bugs aren't fixed, although it seems like you did upload the new applet (by the way, some smilies are in the UBB default way, like " smile ")

Also I suggest you in your Chat Settings (in the control panel)'s "Username" field type something short (like "cman"), cause the IRC server is making problems.

Edit: I checked in my board and the fixes do work there... (2.7.1 beta ofcourse) I compared and you have the same version as I have for all 3 applet files.. very odd...

#198615 06/30/2003 1:41 PM
Joined: May 2001
Posts: 283
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 283
It's working. Maybe you checked too early.

I have noticed a problem still with hyperlinked text. It won't always make a URL into a clickable link.

#198616 06/30/2003 4:21 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
It's working when I choose no color/bold, but I tried using blue with bold and it didn't work..

#198617 07/01/2003 1:13 PM
Joined: May 2001
Posts: 283
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 283
I see what you mean... but if I put a space before it when I type a url, even with the formatted text, it works. Strange. It must be the embedded formatting code that does that. I'll send another email to JPilot.

#198618 07/10/2003 3:27 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 12
H
Junior Member
Offline
Junior Member
H
Joined: Jan 2002
Posts: 12
I got the chat up and going, but no link on the ubb page. Can somebody help?

http://www.hallsofavalon.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi

#198619 07/10/2003 4:37 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
Re-modify public_forum_summary.pl. if you have JC Templates, make sure you modify that template in noncgi/Templates/JCTemplates folder, not just in noncgi/Templates.

#198620 07/10/2003 7:58 PM
Joined: Aug 2001
Posts: 103
P
Member
Offline
Member
P
Joined: Aug 2001
Posts: 103
it says in the instructions that ubb_forum.cgi is modified. I don't see the instructions on what code to modify. is this why mine isn't working?

#198621 07/11/2003 12:14 AM
Joined: Jan 2002
Posts: 12
H
Junior Member
Offline
Junior Member
H
Joined: Jan 2002
Posts: 12
thanks LK..... one more problem... it only says chat... nothing else.

Your's says "Nobody is in the chat room"

Again here is the link.... sorry to be such a pain.

http://www.hallsofavalon.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi

#198622 07/11/2003 4:49 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
Young dude, I really need more info about "not working", and no, it's not because of that...

HOA, http://www.hallsofavalon.com/cgi-bin/chat.cgi?f=summary - it gives me 500 ISE. check your server's error log to see the problem...

#198623 07/11/2003 4:46 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 12
H
Junior Member
Offline
Junior Member
H
Joined: Jan 2002
Posts: 12
It must have been a one time thing, I checked it several times.... it's working fine.

#198624 07/11/2003 4:51 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 12
H
Junior Member
Offline
Junior Member
H
Joined: Jan 2002
Posts: 12
[Fri Jul 11 15:44:03 2003] [error] [client ***.***.***.***] Premature end of script headers: public_html/cgi-bin/chat.cgi


I found it now..... I edited out your IP.

#198625 07/11/2003 4:53 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 12
H
Junior Member
Offline
Junior Member
H
Joined: Jan 2002
Posts: 12
Found a couple of others while browsing


File does not exist: public_html/UBB/classes/Chat$COMClassObject.class

File does not exist:
public_html/UBB/classes/ChatBeanInfo.class

#198626 07/11/2003 5:14 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
hmm... it doesn't help me frown

what's your first line of ultimatebb.cgi?

#198627 07/11/2003 10:37 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 12
H
Junior Member
Offline
Junior Member
H
Joined: Jan 2002
Posts: 12
#!/usr/bin/perl

# Whoops! If you see this message in your browser, your web hosting provider
# has not properly mapped the .cgi file extension to Perl.
#
# Please contact them for more information. Mapping .cgi is easy for both
# Unix and NT servers, and usually only takes a few seconds.

#198628 07/11/2003 10:39 PM
Joined: Jan 2002
Posts: 12
H
Junior Member
Offline
Junior Member
H
Joined: Jan 2002
Posts: 12
The first line of coding is:

BEGIN { # get our modules directory set up
($0 =~ m!(.*)(\|/)[^/\]+!) && unshift(@INC, $1, "$1$2Modules");
$| = 1;
}
END {
# print "
" . UBBCGI::escapeHTML($warnhandler) . "
";
$filehandle && ref($filehandle) && $filehandle->cleanup();

#198629 07/12/2003 4:31 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
Okay, so it's more complicated smirk
(I thought maybe it's #!/usr/bin/local/perl)
usually when it says that error it means that it doesn't print anything, but I can't understand why in this case... I can't solve it without having FTP access to your server...

#198630 07/13/2003 12:57 AM
Joined: Jan 2002
Posts: 12
H
Junior Member
Offline
Junior Member
H
Joined: Jan 2002
Posts: 12
I trust you, if you wanted to take a look LK. I could PM you the username and password.

#198631 07/13/2003 7:29 AM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
good... but I suggest that when you give someone the FTP username/password, change the password before you hand it to him and change it back after he's done working on your site...

#198632 08/02/2003 7:05 PM
Joined: Jul 2002
Posts: 42
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Jul 2002
Posts: 42
Thanks LK...

I had no problem installing the hack (MultiHack rocks! laugh )

However...I purchased a license key last night and I went to the upgrade page and entered it and it and I guess because it was so new I didn't see any changes to it.

Now then the new key works on my original chat room (version 2.7.1)

http://www.ronaldreagan.com/jirc/chat.html

But my UBB chatroom says that it's unregistered. frown

http://www.ronaldreagan.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=chat

What could I be doing wrong? confused help

------------------EDIT-----------------------

Nevermind...I figured it out.

My license key was newer than the applet files that came with the hack...DOH! smash

#198633 08/08/2003 12:38 PM
Joined: May 2001
Posts: 58
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 58
Hi, I am trying to install Chat in 6.5.0 and have upgraded my jPilot key but it still says ## evaluation copy. My license key is:

LicenseKey=v3:turboford.org:704262158794110903989942802005867294711677549563314...more numbers you don't get laugh

Do I use the entire key or just the numbers? I email jPilot and they weren't much help.

Thanks

#198634 08/09/2003 2:43 AM
Joined: Jan 2000
Posts: 5,814
Likes: 13
UBBDev / UBBWiki Owner
Time Lord
Online Tapedshut
UBBDev / UBBWiki Owner
Time Lord
Joined: Jan 2000
Posts: 5,814
Likes: 13
anything after LicenseKey= I believe.


UBB.Dev - Putting Dev into UBB.threads
Company: VNC Web Services - UBB.threads Scripts and Scripting, Install and Upgrade Services, Site and Server Maintenance.
Forums: A Gardeners Forum, Scouters World, and UGN Security
UBB.Threads: My UBB Themes, My UBB Scripts
#198635 08/09/2003 8:20 PM
Joined: Jul 2002
Posts: 42
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Jul 2002
Posts: 42
Quote
quote:
Originally posted by caroth:
Hi, I am trying to install Chat in 6.5.0 and have upgraded my jPilot key but it still says ## evaluation copy. My license key is:

LicenseKey=v3:turboford.org:704262158794110903989942802005867294711677549563314...more numbers you don't get laugh

Do I use the entire key or just the numbers? I email jPilot and they weren't much help.

Thanks
Read my post above yours. cool

It's because your license key is newer than the applet files that came with the original hack.

Dowload the 2.7.1 (beta -solves several problems) and upload the new files to your server (overwriting the ones that came with the hack).

Here is the zip file that contains the new 2.7.1 applet files to go with yur new license key. smile

http://www.jpilot.com/products/jirc/preview/jIRC_preview_2.71.zip

#198636 08/10/2003 4:02 AM
Joined: May 2001
Posts: 684
D
Code Monkey
Offline
Code Monkey
D
Joined: May 2001
Posts: 684
Hi, I have the problem that the chat-server says, may IP is not allowed.... what can I do?

Thanks
d-talk


Webmaster of d-talk & Kabel-Forum.com
#198637 08/11/2003 12:36 AM
Joined: May 2001
Posts: 58
C
Member
Offline
Member
C
Joined: May 2001
Posts: 58
Thanks for the reply. I downloaded the newest production release before posting and it did not work. I did not try the beta, I am not much of a beta guy when I paid $99 for the license...

Anyway, I tried it and the beta does work! Thanks!

Chris

#198638 08/11/2003 10:03 AM
Joined: Jul 2002
Posts: 42
T
Member
Offline
Member
T
Joined: Jul 2002
Posts: 42
Quote
quote:
Originally posted by caroth:
Thanks for the reply. I downloaded the newest production release before posting and it did not work. I did not try the beta, I am not much of a beta guy when I paid $99 for the license...

Anyway, I tried it and the beta does work! Thanks!

Chris
Ehhhhhhh?...$99 dollars?? [Linked Image]

I only paid $49 for mine and the only reason I did was it's supposed to be a lifetime license. [Linked Image]

Also if you read on the fourth page of this post, the 2.7.1 Beta fixes some known problems...so in this case "beta is betta" thumbsup

https://ubbdev.com/ubbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=33;t=000019;p=4

#198639 08/15/2003 11:33 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
L
LK Offline OP
Admin / Code Breaker
OP Offline
Admin / Code Breaker
L
Joined: Mar 2001
Posts: 7,394
I believe it was a mistake, it still costs $49.99.

Page 2 of 3 1 2 3

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
Nettomo
Nettomo
Germany, Bremen
Posts: 417
Joined: November 2001
Forum Statistics
Forums63
Topics37,556
Posts293,846
Members13,843
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,814
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
isaac 2
Gizmo 1
Top Likes Received
isaac 69
Gizmo 13
Brett 7
WebGuy 2
Morgan 2
Top Likes Received (30 Days)
None yet
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2021 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Snapshot build 20210624)
Responsive Width:

PHP: 7.3.20 Page Time: 0.032s Queries: 95 (0.012s) Memory: 0.9892 MB (Peak: 1.1884 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2021-06-24 09:54:51 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS