|
Joined: Mar 2000
Posts: 528
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Mar 2000
Posts: 528 |
Yea, but then I have to drop buck'age on the Payment Pal script (and don't want to do that until I see the new Infopop forum system)...
Or I could hack one out myself, was reading up on it the other day.
Ooooh, the possibilities.
|
|
|
|
Joined: Jun 2003
Posts: 1,025
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Jun 2003
Posts: 1,025 |
You could use the autogroup change mod, and set it so they have to hit 50 posts, or whatever, and then they are flipped over to a group that can play the games.
|
|
|
|
Joined: Sep 2003
Posts: 803
Coder
|
Coder
Joined: Sep 2003
Posts: 803 |
hmmm... I added the first pack of games and none record the score. I also notice that when it does ask you for a comment there is no image for the game, and there is some code on the bottom of all the forum pages thats looks like this, // http://www.leetgamers.org/user_uploads/6502-SHORTBUS.gif 
|
|
|
|
Joined: Sep 2000
Posts: 159
Member
|
Member
Joined: Sep 2000
Posts: 159 |
Thanks so much for the games, id242. That was fantastic!
|
|
|
|
Joined: Sep 2003
Posts: 803
Coder
|
Coder
Joined: Sep 2003
Posts: 803 |
What was the sql command to delete games? Or a method to remove a game or a few games?
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
DELETE from w3t_games WHERE gameid = 'number'
|
|
|
|
Joined: Sep 2001
Posts: 129
Member
|
Member
Joined: Sep 2001
Posts: 129 |
[] PhotoPost said:arcade.php - its just above a total_rows which cant return a valid number because we never executed the query. $query = " SELECT COUNT(*) + 1 FROM {$config['tbprefix']}gamesessions WHERE score > '$currentgame[score]' AND valid=1 AND gamename='$currentgame[shortname]' "; $sth = $dbh -> do_query($query,__LINE__,__FILE__); $scoresAbove = $dbh->total_rows($sth); [/] Does this fix the High Scores ? BIG UP for Simon 
Regards Clint
Running on WIN2003 Web Server.
Paranoid people get followed too!
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
the Highscores should already be fixed in this latest update... its all called from the same query now where before it was two.. I shall be maybe posting a 1.7 version this weekend if I get a mind too..
|
|
|
|
Joined: Sep 2003
Posts: 803
Coder
|
Coder
Joined: Sep 2003
Posts: 803 |
[]scroungr said: DELETE from w3t_games WHERE id = 'number' [/]
I tried that. I get this Script: /home/namehere/public_html/admin/dodbcommand.php Line#: 103 SQL Error: Unknown column 'id' in 'where clause' SQL Error #: 1054 Query: DELETE from w3t_games WHERE id = "13"
this is what I am finding out. lets say I am installing Burger Time. this is what I did.
Title of the Game - Burger Time Name of the File's excluding the extensions (.swf, 1.gif, 2.gif). This is the internal name given to the game in the swf file - burgertime, burgertime Height of the Play Window - 400 Width of the Play Window - 400 Description of the Game that will appear in the game menu - Stack burgers and don't get hit. File Location of the game swf file - i pick it from my desktop File Location of the game image file (use the largest file) - I pick it from the desktop also
when I hit submit, everything looks great. It adds the game and image to the page and puts it in alpha order. I click to play the game and it plays perfect and there is an image on the right like its supposed to be. when the game ends and you add your comment, there is no image to the left but the place holder (with the red x) is there.
I then went into my cpanel and looked at the files. in the games folder, Burger time is named like this "burgertime, burgertime.swf" while all others arejust the .swf file.
Blackjack, simon, and counterstrike are all named the sme way and thoose are the ones not keeping score.
the same with the images folder. the games are all named with more then one name....
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 1,157 Likes: 82
coffee and code
|
coffee and code
Joined: Jul 2001
Posts: 1,157 Likes: 82 |
"swf, 1.gif, 2.gif" .... wasn't the dual-picture feature dropped in the 1.6 update? I think that may be your problem - re-download the software to get the most recent version 
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
suppose to be burgetime as the shortname not burgertime,burgertime
anyways if ya want to delete the games from the db its actually
DELETE from w3t_games WHERE gameid = 'number'
where number is the gameid of the game. Hopefully ya using phpMyAdmin and you can see the field names...
|
|
|
|
Joined: Jan 2002
Posts: 674
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Jan 2002
Posts: 674 |
I get this error
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/steelhea/public_html/ubbthreads/arcade/instarcade.php on line 311
I can't get it to create the tables
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 1,157 Likes: 82
coffee and code
|
coffee and code
Joined: Jul 2001
Posts: 1,157 Likes: 82 |
on line 311 of "instarcade.php", add the expected ";" to the end 
|
|
|
|
Joined: Mar 2003
Posts: 159
Member
|
Member
Joined: Mar 2003
Posts: 159 |
Got this working perfect, great job. Now if there was only a way to upload several games at one time 
|
|
|
|
Joined: Jan 2002
Posts: 674
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Jan 2002
Posts: 674 |
The ";" is already there but no workie echo "<br /><br /><center><font color = "red" face=\"Verdana, Arial\" size=\"2\">You must manually go in and change all gifs from gamename1.gif or gamename2.gif to gamename.gif using the larger of the two files</font><br /><br /><font face=\"Verdana, Arial\" size=\"2\">Upgrade complete! Read Installation.txt for the next step! Remember to remove this file.</font></center><br /><br />";
|
|
|
|
Joined: Feb 2002
Posts: 2,286
Veteran
|
Veteran
Joined: Feb 2002
Posts: 2,286 |
Try changing "red" to "red"
Fans Focus - Focusing on Fans of Sport (Okay - mainly football (the British variety at the moment - but expanding all the time....)
|
|
|
|
Joined: Jan 2002
Posts: 674
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Jan 2002
Posts: 674 |
ok got that script to run, but I still get sql errors when accessins arcadeadmin.
SQL ERROR: Thu, Sep 23 2004 13:27:51 -0700 Unable to do_query: SELECT * FROM w3t_arcadesettings Table 'steelhea_forum.w3t_arcadesettings' doesn't exist Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/steelhea/public_html/ubbthreads/mysql.inc.php on line 133 SQL ERROR: Thu, Sep 23 2004 13:27:51 -0700 Unable to do_query: SELECT * FROM w3t_arcadesettings Table 'steelhea_forum.w3t_arcadesettings' doesn't exist Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/steelhea/public_html/ubbthreads/mysql.inc.php on line 133
|
|
|
|
Joined: Jan 2002
Posts: 674
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Jan 2002
Posts: 674 |
on that install script it says You need to install UBBThreads prior to installing this mod
Is it not recognizing my threads? I clicked on accept
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
it may have only installed half the tables before the error. I would delete the arcade tables and retry with the changed instarcade.php yes it needs "red"
|
|
|
|
Joined: Jan 2002
Posts: 674
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Jan 2002
Posts: 674 |
That one is beyond my skill level
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 808
Coder
|
Coder
Joined: Jul 2001
Posts: 808 |
I bring it to work on threads 6.5 without any problem. I create missing languagefiles and it seems to run fine.
My Problem: I cant upload any new games. I fill out the upload mask and submit it. It seems that swf and gif will be transfert but they doesnt show up in the directoy. The mask comes up and told me "Sorry you did something wrong, please try again.". The database is not modified.
Both directorys have chmod777. Timeout of the server seems to be correct (Pictureupload to photopost works well).
Any idea what to check out ?
|
|
|
|
Joined: Feb 2002
Posts: 2,286
Veteran
|
Veteran
Joined: Feb 2002
Posts: 2,286 |
Thanks to everyone who has contributed to this so far  Everything appear okay - can add games etc., the only item that is not working is the images are failing to appear. If I right click on the red cross, then the correct path is shown, so I am confused  Puzzled as to why they are missing.
Fans Focus - Focusing on Fans of Sport (Okay - mainly football (the British variety at the moment - but expanding all the time....)
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
me too and without someone giving me ftp and admin rights on their site can't see.. At least it works on my site and well its all about me anyways 
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 808
Coder
|
Coder
Joined: Jul 2001
Posts: 808 |
the controlpanel of my server is in rework so I cant give ftp right now. I have to wait until weekend. My server was changed from Apache to Zeus last night. I will post again (or send a pm) if I can handle my site with a control panel. Right now I have superuseraccess only and cant give away this account 
|
|
|
|
Joined: Feb 2002
Posts: 2,286
Veteran
|
Veteran
Joined: Feb 2002
Posts: 2,286 |
Figured it out  In the original zip the image files are say tetris.gif the database was looking for tetris1.gif - corrected the file name and all okay. Sorry didn't spot that originaly.
Fans Focus - Focusing on Fans of Sport (Okay - mainly football (the British variety at the moment - but expanding all the time....)
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
they should be tetris.gif and not tetris1.gif at least in the latest version? I did away with tetris1.gif and tetris2.gif
|
|
|
|
Joined: Feb 2002
Posts: 2,286
Veteran
|
Veteran
Joined: Feb 2002
Posts: 2,286 |
Indeed, but in lines 240-256 of the install script the tables are built with tetris1.gif, chopper1.gif etc., these should all be minus the digit 1 
Fans Focus - Focusing on Fans of Sport (Okay - mainly football (the British variety at the moment - but expanding all the time....)
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
hmm will have to look at that thanx 
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
Thanx Ian  Updated the zipfile with the fixe for that. Anyone who has it installed please go into your database and check that the gifs in the games tables do not say name1.gif and just say name.gif
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
I am working on a tournamanet mod for this stioll messing around with the brackets.. hope I can get that licked by Xmas 
|
|
|
|
Joined: Sep 2003
Posts: 803
Coder
|
Coder
Joined: Sep 2003
Posts: 803 |
Tournament, did someone say tournament  are you re-working the brackets from me to use for it? I also have a major bracket, something like 64 teams / players. it might be a bit eaiser for you to edit.
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 808
Coder
|
Coder
Joined: Jul 2001
Posts: 808 |
I cant upload any new games so I try to install them by hand with phpMyadmin. Got it in but scoreing doesnt work. As example I try to install Yeti 1.5 I have the following files:
yeti1_5shots.gif yeti1_5shots.swf
I upload theses Files to the propper directory and enter phpMyadmin. I set up a new line in the table w3t_games.
The only thing I need to knwo: what is gamesettings ? In the preinstalled games this have a value of 29. Its every time 29 for all games ?
What else is to doo ?
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
leave it at 29.
why can't you upload new games what happens?
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 808
Coder
|
Coder
Joined: Jul 2001
Posts: 808 |
as I write above:
cant upload any new games. I fill out the upload mask and submit it. It seems that swf and gif will be transfert (I see traffic) but they doesnt show up in the directoy. The mask comes up and told me "Sorry you did something wrong, please try again.". The database is not modified.
Both directorys have chmod777. Timeout of the server seems to be correct (Pictureupload to photopost works well). Server is ZEUS, not Apache. Put method is enabled.
----
Now I have included some games by hand and it work. Yeti Sealbounce have a problem an dont come after load to the start button, but thats may not your problem.
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
Hmm maybe ZUES is different than Apache would have to look into that..
|
|
|
|
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079 Likes: 3
I type Like navaho
|
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079 Likes: 3 |
The tournament addition sounds cool 
|
|
|
|
Joined: May 2004
Posts: 43
User
|
User
Joined: May 2004
Posts: 43 |
I've just installed this for v6.5, but when I click Admin Settings, I get this error:
[]Fatal error: Cannot redeclare class mailer in /home/winnie/public_html/ubbthreads/ubbt.inc.php on line 223[/]
Anyone care to shed light on this?
|
|
|
|
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305
Old Hand
|
Old Hand
Joined: Oct 2003
Posts: 2,305 |
wwelllll.. since mailer isn't even called in the admin script I would say you did something wrong elsewhere..
|
|
|
|
Joined: Jul 2001
Posts: 808
Coder
|
Coder
Joined: Jul 2001
Posts: 808 |
If I click on Arcade Stats in someones userprofile I see my Avatar near the username of someone and not his avatar. BTW: sealbounce now runs  Tricky one ...
|
|
|
|
Joined: Mar 2000
Posts: 528
Junior Member
|
Junior Member
Joined: Mar 2000
Posts: 528 |
I have all 5 of the individual Yeti running on my arcade, a few of them ARE a bit tricky.
If anyone wants info, yet me know.
|
|
|
Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.
Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
|
|
Posts: 1,157
Joined: July 2001
|
|
Forums63
Topics37,575
Posts293,930
Members13,823
|
Most Online6,139 Sep 21st, 2024
|
|
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
|
|
|
|