Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 8 of 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13
#40537 01/03/2001 5:58 AM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Quote
quote:
Did you install in forumdisplay with img src?
Like:

If so try the version without img src.


------------------

Sponsored Links
#40538 01/03/2001 6:15 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 112
U
Member
Offline
Member
U
Joined: Nov 2000
Posts: 112
No I didn't Spawn, but just to make sure I'll go over my forumdisplay.cgi again
If I can't find it, no big deal, at least I got it working [Linked Image]

P.S. I love the auto-closing IM window and the reply button mods, they're just too cool [Linked Image]

This message has been edited by Ultra GrrL on January 03, 2001 at 05:22 AM

#40539 01/03/2001 8:39 AM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Thanks, I wish i was better in Perl than HTML [Linked Image]
Those two lil mods are actually more HTML than Perl

------------------

#40540 01/03/2001 1:14 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 32
S
ST8 Offline
Member
Offline
Member
S
Joined: Nov 2000
Posts: 32
Quote
quote:
well i recon if you could write a javascript loop that executes my imcheck.cgi every 10 secs or sommit, then it'd work, but i know very little js. smirk Anyone wanna have a go at makin a loop for me ? [Linked Image]

#40541 01/03/2001 2:26 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 99
A
Member
Offline
Member
A
Joined: Oct 2000
Posts: 99
Please, I really need this Popup notification, can someone please help me?
Where do I find the hack?

Sponsored Links
#40542 01/03/2001 3:20 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 793
D
Member
Offline
Member
D
Joined: Sep 2000
Posts: 793
two things-

1. Statix- just because you can't get it working, doesn't mean it doesn't work. Tough luck, you screwed up. If a mod doesn't work right the first time I install it, I give it a second shot by restoring my backups.

2. The reply thing is built-in to the ubb IM's, read my post at the questions board.

3. WARNING! POPUP NOTIFICATION CAN REALLY MESS UP UBB IMS!

------------------


-DT
#40543 01/03/2001 3:27 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 99
A
Member
Offline
Member
A
Joined: Oct 2000
Posts: 99
It started working now [Linked Image] [Linked Image] [Linked Image]
Now I just need some sounds and make it work in the forums frontpage or everywhere on the site!

#40544 01/03/2001 3:53 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Quote
quote:
Hmmm, i thought Rickard was talking about that his users couldnt understand that reply function. Thats why i made that button.

But to make things clearrer: I didnt make any reply function at all for IM popups

All i did was using that reply function what DT talk about with FORM Submit fuction, and meanwhile when i was bussy i put the delete function in there.

------------------

#40545 01/03/2001 3:57 PM
Joined: Jan 2001
Posts: 14
G
Junior Member
Offline
Junior Member
G
Joined: Jan 2001
Posts: 14
First post on the board !

Just a quick question I hope you guys can help me with.

I have installed Instant messages , and have managed to get it to work ok ! Only problem comes with the new message in the pop-up. When I click on the user-name who sent the message , a new popup appears with a 404 message. Is there a fix for this ?? Or have I overlooked something simple ?


thx [Linked Image]

#40546 01/03/2001 4:06 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 99
A
Member
Offline
Member
A
Joined: Oct 2000
Posts: 99
got everything working nice [Linked Image]
anyone knows where I can find some sounds?

Sponsored Links
#40547 01/03/2001 4:18 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 5
P
Junior Member
Offline
Junior Member
P
Joined: Sep 2000
Posts: 5
Has anybody added a reply button to their IM pop-up notification window? Should be cool since you don't have to look for that sender in some thread in order to send an IM.

[Linked Image]

#40548 01/03/2001 5:39 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Hmmm, do you guys read these posts above?

Yes Polgas, if you have working popups, you have already a reply function in there, just click on offline/online image in there and you can reply, and i made some reply button for it, with same function, you can read that here
https://www.ubbdev.com/ubb/Forum2/HTML/002630.html

But again, there was always a reply function in IM popups....

------------------

#40549 01/03/2001 5:49 PM
Joined: Jan 2001
Posts: 13
S
Junior Member
Offline
Junior Member
S
Joined: Jan 2001
Posts: 13
hmmm thats 3 things not 2 things DT =

and i cant get this pop up thing to work....i installed pm notification pop up hack but still no dice =

------------------

#40550 01/03/2001 5:57 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Do absolutly not install the PM popup notification, otherwise your IM popups will not work.

------------------

#40551 01/03/2001 7:21 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 467
S
Code Monkey
Offline
Code Monkey
S
Joined: Nov 2000
Posts: 467
I have the pm notification pop up installed and the pop up works in fourmsdisplay.
But Idont know why you would want it. Iam going to remove it, if I can find my note pad.
I forgot what I added I know it was a small hack. But that might be why when I click on the name in the pop up I get a error screen.
By the way this was a great improvement over the old hack. I had to update. Theres some script you dont have to change if you had the old version
OK I found the hack file and removed popup notification (SPAWN wouldnt leed me astray)
Where is this IPCHECK.CGI everyone is refering to. Mine will only pop up in forumsdisplay and only when returning to it. refreshing it wont work.

------------------


Just A Thought Christian Chat

This message has been edited by speed on January 03, 2001 at 07:46 PM

#40552 01/03/2001 7:34 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 11
B
Junior Member
Offline
Junior Member
B
Joined: Dec 2000
Posts: 11
hey all...
i have been following this thread since day one...
lurking in the shadows...tring it out every week or so...having no luck at all...nothing would work...but today...i look around...i grab the newest code posted...and *POOF* i now have IM's...now....
my question is...when i click on the persons name that sent it...inside the im itself...it 404's i can read it so its cool...but why does it do that??...
also...
it DOES NOT like Netscape 4.7 for some reason...the online icons get REAL messed up...showing up in diffeent places and such...im gonna go back over the whole thread and see if i missed something...but if anyone KNOWS what i missed...can ya kick me a bit and show me the way... ??

thanx


BigBudz
Waz
Here!!!
#40553 01/03/2001 9:02 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 793
D
Member
Offline
Member
D
Joined: Sep 2000
Posts: 793
Sometime recently, allen added multiple "fixes" to the files which made them work improperly...that is why, right there.

That's also the reason I never installed with allen's files, and I bothered borg to get them [Linked Image]. (this was a long time ago, do not bug borg to get them).

And Spawn...I don't really care what you were doing. My point is it's just unnecessary and confusing...

I mean, look at all these newbies that don't understand what's going on as it is, that kind of thing certainly isn't helping them.

------------------


-DT
#40554 01/03/2001 11:01 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 467
S
Code Monkey
Offline
Code Monkey
S
Joined: Nov 2000
Posts: 467
I have the january 3 Hack installed I have to leave the formsdisplay and return to get the pop up to come up where do I look.
Also I just want to thank Allan and Spawn for all there help over the last couple of months. I may not no what Im doing but Im a lot better off

------------------


Just A Thought Christian Chat

#40555 01/03/2001 11:05 PM
Joined: Jul 2000
Posts: 610
S
Member
Offline
Member
S
Joined: Jul 2000
Posts: 610
Quote
quote:
Actualy this is funny, i get the same idea lately, most important they forgot is, read the whole topic, and same questions been asked for couple times. Just like you said i shouldnt do that, but man i am getting realy tired of those IM's i get...

For the last time guys please dont ask me questions about mods if they aren't mine even if they are my mods please use the topic for, from now on i dont answer questions about any mods throught IM

------------------

#40556 01/03/2001 11:28 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 112
U
Member
Offline
Member
U
Joined: Nov 2000
Posts: 112
uh......Spawn, do you ever sleep? [Linked Image]

#40557 01/04/2001 12:31 AM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
Quote
quote:
Those were borg's files... he sent me unfinished work and we limped along trying to finish them, which is why it is still in the beta forum... months after release...

Speed, there's quite a few ways to add pop-ups to different places on your board, read back through this thread for now... I will update the install text to show them all...

Spawn... know what you mean about the im's here...[Linked Image] which is why I don't add the pop-ups to more places...[Linked Image]

BigBudz... not sure what the 404's are from... can you tell what it is trying to go to?

UG... no...[Linked Image]



------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#40558 01/04/2001 12:59 AM
Joined: Jan 2001
Posts: 13
S
Junior Member
Offline
Junior Member
S
Joined: Jan 2001
Posts: 13
when will you update the zip?

------------------

#40559 01/04/2001 1:20 AM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
It will most likely be this weekend sometime, if not Monday, I am in the middle of several big projects right now...

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#40560 01/04/2001 3:03 AM
Joined: Nov 2000
Posts: 467
S
Code Monkey
Offline
Code Monkey
S
Joined: Nov 2000
Posts: 467
I am unclear on something Ihave read thru these threads over and over. I have the PM sound notification installed the one that announces you have mail do i need to remove this. Window only pops up in fourmsdisplay and Ihave to leave there and come back for it to pop up refreshing wont work.none of my pages refreshies automaticly. Idont wont to remove it if its not nessasary. Or should I wait

------------------


Just A Thought Christian Chat

#40561 01/04/2001 3:29 AM
Joined: Jan 2001
Posts: 13
S
Junior Member
Offline
Junior Member
S
Joined: Jan 2001
Posts: 13
im just gonna wait until he releases the new version. so i can just follow the directions heh

------------------

#40562 01/04/2001 12:07 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 11
B
Junior Member
Offline
Junior Member
B
Joined: Dec 2000
Posts: 11
sure can AllenAyres [Linked Image]

i click on the little lightning bolt...
message box comes up...
i send the message..ok..everything is good...
now..
when i recieve the message..
i see the persons name its comming from...
its a clickable link..to reply im guessing from reading the posts here..so i click it...
all bad...404's...file not found it says..
this is the file its calling ( im guessing ) when i right click on the link for properties..
cgi-bin/privateview.cgi?action=viewUBBIM&antiAOL=#

and also...im i SUPPOSED to see these things in my PM inbox at all??
cuz it shows a new message there..
but i cant see it...only in the pop-up window..im guessing thats why its giving the error...

also..anyone know why netscape 4.7 displays the IMonline icon so wierd..???


------------------
BigBudz
Waz
Here!!!


BigBudz
Waz
Here!!!
#40563 01/04/2001 12:10 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 99
A
Member
Offline
Member
A
Joined: Oct 2000
Posts: 99
Quote
quote:
This is an great idea, is someone working on it?

#40564 01/04/2001 12:27 PM
Joined: Jan 2001
Posts: 14
G
Junior Member
Offline
Junior Member
G
Joined: Jan 2001
Posts: 14
BigBudz - I have exactly the same problem as you !! 404 message when I press the senders name !!

Also can't see the message in my in-box , only with the pop-ups ( Not that big a problem !)


[Linked Image]

#40565 01/04/2001 1:14 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
Do you guys have instant messages set to:

$instantmsg = "yes";

in your private.cfg file? Makes a big difference...[Linked Image]

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#40566 01/04/2001 1:40 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 11
B
Junior Member
Offline
Junior Member
B
Joined: Dec 2000
Posts: 11
it was not set that way...
but still same error after changing it...

o i lied...

it got the messages to be viewable in the PM inbox...but same 404 error...

[Linked Image]

and skip the netscape question...
it seems to work fine here..on this board...
its gotta be something i messed up...

thanx for the other thingy tho [Linked Image]




This message has been edited by BigBudz on January 04, 2001 at 12:55 PM


BigBudz
Waz
Here!!!
#40567 01/04/2001 2:42 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 467
S
Code Monkey
Offline
Code Monkey
S
Joined: Nov 2000
Posts: 467
I have been working with this all day I have even added the window will close in 3 seconds hack on page 9 and yes I changed no to yes in the cfg file.I noticed in privatesend .cgi that I only have one thing that had to be edited instead of two The one that includes you dont have permissions to send pms is not there. I changed the one and cleaned up the mess Everything works but only in fourmsdisplay and you have to go to the main page and back to get the pop up. I thought I had version 3.5b. Heres a username and password if anyone could give me some help here. I have read all thru these threads. USERNAME: user PASSWORD: pass
Link is below. I also get the 404
I HAVE ALL OF THIS FIXED MAKE SURE YOUR NOT
USING 3.5B


------------------


Just A Thought Christian Chat

This message has been edited by speed on January 04, 2001 at 10:36 PM

#40568 01/04/2001 2:42 PM
Joined: Jan 2001
Posts: 14
G
Junior Member
Offline
Junior Member
G
Joined: Jan 2001
Posts: 14
Yep still the 404 message [Linked Image]

Changed the "yes" , but I thought I had already doned that . I must be dreaming !!

Anyway , I think the line that is causing the problem is as follows (in privateview.cgi)


Code
code:


any more ideas ??

thx [Linked Image]

#40569 01/04/2001 2:49 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 467
S
Code Monkey
Offline
Code Monkey
S
Joined: Nov 2000
Posts: 467
I have the reply button on mine and I dont get the 404 if I use that

------------------


Just A Thought Christian Chat

#40570 01/04/2001 3:11 PM
Joined: Sep 2000
Posts: 793
D
Member
Offline
Member
D
Joined: Sep 2000
Posts: 793
You bet its that piece of code:

>>>Find in privateview.cgi(or any other for that matter):

Code
code:

>>>Replace with:'

Code
code:

>>>You're done. That's SOMEONE's fault for making it from $CGIUrl to $cgiurl [Linked Image]

Oh, and allen...there was and is a long stretch since you had borg's files. All these "fixes"...

------------------


-DT
#40571 01/04/2001 3:30 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 32
S
ST8 Offline
Member
Offline
Member
S
Joined: Nov 2000
Posts: 32
Quote
quote:
frikkin cheak i posted that [Linked Image]

i have seen this sortin thing done, like with advert popups that appear every 30 seconds or so, i'll have a look into it


This message has been edited by ST8 on January 04, 2001 at 02:32 PM

#40572 01/04/2001 4:43 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 467
S
Code Monkey
Offline
Code Monkey
S
Joined: Nov 2000
Posts: 467
Alot of you guys need to check to see what version of PM your using I have version 3.5b
I changed out privatesend.cgi and privateview.cgi with the new files in 3.8 redid the code in privatesend.cgi for the autoclose addon and now I have no more 404 error. Still chasing the other problems.
Question wrong forum but related what all files do I have to change to finish the upgrade to 3.8 and is there any additional scrip changes.

------------------


Just A Thought Christian Chat

);
=========================================
it wants me to paste this under the top part..
=========================================

============================================
i have moved the code to install ALL over this section...cant make it stop doing this to netscape.....any thoughts???



This message has been edited by BigBudz on January 04, 2001 at 04:42 PM

BigBudz
Waz
Here!!!
#40573 01/04/2001 5:28 PM
Joined: Dec 2000
Posts: 11
B
Junior Member
Offline
Junior Member
B
Joined: Dec 2000
Posts: 11
ok...welp....these are what my problems are now...still 404 errors when i click on the reply...netscape 4.7 and the IMonline.gif icon
it looks right here...so its gotta be my code
my problem is it messes the order of everything all up...

the code its looking for is...
==========================================
posted $ThisDate $FormatTime    
==========================================
the code i got is...
======================================

$ThisIcon

posted $ThisDate $FormatTime      $ProfileString $EmailString $EditLink $DirectReply   $ThisAIM $SendPrivate $ThisYID $ThisICQ

$ReplyText

$ThisIPWording

#40574 01/04/2001 5:32 PM
Joined: Jan 2001
Posts: 14
G
Junior Member
Offline
Junior Member
G
Joined: Jan 2001
Posts: 14
BigBudz - did you get the 404 message working with Dark Templars fix ??

did not work for me [Linked Image]

#40575 01/04/2001 6:15 PM
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
I type Like navaho
OP Offline
I type Like navaho
Joined: Mar 2000
Posts: 21,079
Likes: 3
Quite a few bugs have been squashed if you guys are still trying to run 3.5b or any other version before this week or so, no additional scripting is needed, just upload all files in the pm download. It fixed that $cgiurl weeks ago...

For those who used DT's fix, it is

$CGIURL

not $CGIUrl

just upload the new pm files to fix that and a few others...

------------------
Allen

- http://www.stand318.com


- Allen wavey
- What Drives You?
#40576 01/04/2001 6:48 PM
Joined: Nov 2000
Posts: 467
S
Code Monkey
Offline
Code Monkey
S
Joined: Nov 2000
Posts: 467
Thats right I have fixed quite a few problems by up grading to 3.8
If I refresh in forumsdisplay with the pop up window open any new messages will update.
If the window is not open. nothing will hapen til I return to main page and come back. Any Ideas on this
SHEWWW Almost there

------------------


Just A Thought Christian Chat

Page 8 of 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13

Link Copied to Clipboard
Donate Today!
Donate via PayPal

Donate to UBBDev today to help aid in Operational, Server and Script Maintenance, and Development costs.

Please also see our parent organization VNC Web Services if you're in the need of a new UBB.threads Install or Upgrade, Site/Server Migrations, or Security and Coding Services.
Recommended Hosts
We have personally worked with and recommend the following Web Hosts:
Stable Host
bluehost
InterServer
Visit us on Facebook
Member Spotlight
Bill B
Bill B
Issaquah, WA
Posts: 87
Joined: December 2001
Forum Statistics
Forums63
Topics37,557
Posts293,856
Members13,847
Most Online5,166
Sep 15th, 2019
Today's Statistics
Currently Online
Topics Created
Posts Made
Users Online
Birthdays
Top Posters
AllenAyres 21,079
JoshPet 10,369
LK 7,394
Lord Dexter 6,708
Gizmo 5,819
Greg Hard 4,625
Top Posters(30 Days)
Top Likes Received
isaac 70
Gizmo 16
Brett 7
WebGuy 2
Top Likes Received (30 Days)
None yet
The UBB.Developers Network (UBB.Dev/Threads.Dev) is ©2000-2021 VNC Web Services

 
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 8.0.0
(Snapshot build 20210915)
Responsive Width:

PHP: 7.3.29 Page Time: 0.032s Queries: 95 (0.014s) Memory: 1.0170 MB (Peak: 1.2284 MB) Data Comp: Zlib Server Time: 2021-10-20 20:15:33 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS